OK Lliga

El Barça, el Reus i el Calafell no fallen

Hoquei sobre patins. Els reusencs pateixen fins al darrer minut per imposar-se a la pista del Vilafranca, el cuer

El Barça, el Reus i el Calafell no van fallar i van guanyar els seus partits de la divuitena jornada de l’OK Lliga. Els blaugrana són més líders, ja que van aprofitar l’ensopegada del Liceo, que dissabte va empatar a casa contra el Noia. El Barça va derrotar per 9-3 el Sant Cugat en un partit que va decidir en els últims instants de la primera meitat, marcant quatre gols en dos minuts i mig. Pau Bargalló va fer tres gols.

El Reus, el tercer, va patir per superar per un ajustat 2-3 el Vilafranca, el cuer i que encara no coneix la victòria. El conjunt local es va avançar i després de la remuntada del visitant va buscar l’empat fins al final. A 48 segons d’acabar, va disposar d’una falta directa per empatar, però la va desaprofitar.

Tres gols de Martí Casas en set minuts en l’inici de la segona meitat van donar la victòria al Calafell per 4-1 davant un Girona lluitador i que va plantar cara al quart classificat en la primera meitat.