Lliga Europea

El Vila-sana i el Generali Palau empaten (1-1) en la lliga europea

El Cerdanyola Ferníe Energía perd a casa contra el Benfica (2-6)

El Vila-sana i el Generali Palau han empatat (1-1) en la quarta jornada del grup A de la lliga europea. Els dos equips continuen empatats, ara a cinc punts, i la primera posició és pel Vila-sana per la diferència de gols. Els dos primers del grup de tres equips passaran als quarts de final. Als dos conjunts catalans els hi falta jugar contra l’Academico da Feira portuguès que encara no ha sumat cap punt.

L’enfrontament ha estat molt anivellat i disputat i la primera meitat ha acabat sense gols per la bona actuació de les porteres. En el segon temps el Vila-sana s’ha avançat amb un gol de Silva en el minut 31, però només cinc minuts després Fontdegloria ha empatat. La igualtat s’ha mantingut fins al final. En els darrers minuts els dos conjunts han tingut bones ocasions per guanyar, però l’empat s’ha mantingut.

El Cerdanyola Ferníe Energía ha tornat a perdre contra el Benfica en el grup D, aquest cop ha estat a casa per 2-6. El conjunt portuguès s’ha assegurat la primera posició del grup i el vallesà es manté en el segon lloc que li donaria dret a jugar els quarts. El Benfica s’ha avançat en el primer temps i en l’inici de la segona meitat Valverde ha empatat (1-1). El Benfica s’ha distanciat amb l’1-4, i un gol de Ferron no ha aturat la seva empenta que l’ha portat a guanyar per 2-6. La xilena Flores ha marcat tres gols.