OK Lliga

Golejades del Generali Palau i el Vila-sana davant la seva afició

El Lidergrip Mataró venç ajustadament

Els dos primers de l’OK Lliga femenina han tancat la divuitena jornada amb golejades. Els seus partits s’han disputat entre setmana pels compromisos que van tenir en la lliga europa el cap de setmana. El Generali Palau, el líder, ha superat per 8-1 el Solideo Sant Cugat en un partit que ha dominat completament. Aina Florenza i Aimee Blackman han marcar dos gols cada una. El Vila-sana no s’ha pogut desfer del Lleidanet Alpicat, el cuer, fins la segona meitat en que s’han marcat tots els gols i s’ha imposat per 5-1. Valentina Fernández ha marcat dos gols.

El tercer de la taula, el Telecable Gijón ha superat per 4-2 el Liceo, mentre que el Lidergrip Mataró ha derrotat per un ajustat 4-3 el Cerdanyola Ferníe Energía en un partit molt disputat. Aina Lleonart ha marcat dos gols per les mataronines.

En els partits que es van disputar el cap de setmana el Martinelia Manlleu ha guanyat l’Igualada Femení Grupo Guzman per 2-4. Blanca Angrill ha anotat els dos gols de les igualadines i Ona Castellví n’ha fet dos per les manlleuenques. El Voltregà Stern Motor ha ensopegat a casa contra Las Rozas (3-5), mentre que l’Orkla Bigues i Riells ha perdut a la pista de l’Esneca Fraga per 3-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)