OK Lliga

Per anar enllestint

Hoquei sobre patins. OK Lliga. El Barça, que ja la té gairebé a la mà, deixarà la lliga regular sentenciada si venç avui al Palau el Liceo (12 h)

El Barça, que es manté invicte i només ha cedit un empat a la pista del Caldes i que arriba enfortit per la seva marca immaculada en la lliga europea –3/3 amb un triomf dijous passat a casa contra el Lodi (5-0)–, té avui l’oportunitat d’acabar de segellar el primer lloc en la fase regular, i per tant, garantir-se el factor pista favorable en tot el play-off pel títol, en el duel al Palau Blaugrana contra el Deportivo Liceo (12 h, Esport3), que dijous es va estrenar a Europa a la pista del Calafell (3-4). “El Liceo és un equip molt intens, que pressiona molt i que és molt difícil de contrarestar quan es posen al davant en el marcador”, comenta Edu Castro.

En els partits d’ahir, el Voltregà Stern Motor va empènyer una mica més a l’abisme el Vilafranca Capital del Vi, cuer sense haver guanyar cap partit (1-2) i cada cop més a prop del descens matemàtic. Els dos últims classificats baixen directament. El triomf dels osonencs, amb gols de Serra i Molas, els permet continuar en zona de permanència i mitigar la victòria del Girona a la pista del Caldes (2-5), amb un trio de gols de Borja Ramon, un de Vázquez i un altre de Litus.

El Noia Freixenet, per la seva banda, va assaltar la complicada pista de l’Alcoi (3-5) –Costa (2), Ballart i Mitjans–i l’Igualada Rigat, un altre dels equips que han de jugar la copa, va claudicar contra l’Arenys de Munt Solartradex, el penúltim. Amb Garcia pletòric sota els pals, el conjunt maresmenc es va avançar amb un gol de Domènech a 9:36 del final, suma el seu tercer triomf i se situa en zona de promoció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)