OK Lliga

El Barça venç el Liceo, sentencia la lliga regular i arriba pletòric a la copa (6-1)

El Barça ha derrotat aquest migdia el Deportivo Liceo, el vigent campió, per un contundent 6-1 i ha deixat absolutament sentenciada la lliga regular de l’OK Lliga, que ja estava ben coll avall, a sis jornades del final. L’equip blaugrana, que ara li treu 14 punts al gallec i que no ha perdut cap partit aquesta temporada, es reivindica abans de jugar la copa la setmana vinent a Calafell. Llorca no ha jugat per una lesió al turmell dret. El Liceo (44 punts) perd la segona posició en benefici del Parlem Calafell (45), que completa una temporada excepcional. De fet, el conjunt de Ferran López era l’últim que havia vençut els gallecs quan va assaltar Riazor (1-2).

El visitant Pol Manrubia, molt actiu, ha avisat amb un cacau espectacular a la creueta (8’) en un inici d’alt voltatge per part de to dos equips, amb ocasions continues i un amunt i avall agraït de veure. En el minut 10, el Barça ha obert la llauna a partir de la mestria de Pau Bargalló, que ha regalat una assistència perfecta a Marc Grau dins del quadre. El lloretenc, molt efectiu, ha clavat l’1-0 (10). El Liceo s’ha anat diluint i Grau, de nou, rematant una bola alta desviada pel porter Martí Serra, ha fet el segon (2-0 en el 13’), molt protestat pels jugadors del Liceo perquè consideraven que havia aixecat massa l’estic. Hélder Nunes ha vist la blava per colpejar Ciocale (19’). Sergi Fernández, impecable, li ha aturat la directa a un sol toc a Àlex Rodríguez i també ha evitat el gol en el rebuig. Una nova i malèvola passada del geni Bargalló per darrera de la porteria s’ha saldat amb el 3-0 obra d’Hélder Nunes (23’). A 47 segons del final, Bruno di Benedetto ha arribat gràcies al seu físic privilegiat a una passada que semblava massa llarga de Carballeira en un contraatac i ha fet el 3-1.

Hélder Nunes ha clavat el 4-1 en el minut 30 davant un rival cada cop més desencisat que ja no ha plantat cara en el segon temps. Martí Serra li ha endevinant l’acció a Bargalló en la directa resultant de la desena falta visitant, però Rodrigues, aixecant la bola amb suavitat en un acció de gran mèrit, ha clavat el 5-1 (40’). Sergi Fernández s’ha tornat a lluir al tret directe de Dava Torres en la desena falta d’equip blaugrana i Alabart ha tancat la festa amb un gol de contraatac quan faltaven 33 segons per al so de la botzina.

Els partits de dissabte

En els partits de dissabte, l’amfitrió de la copa, el Calafell arribarà amb la moral alta i debutarà divendres contra el Reus després de superar el Solideo Sant Cugat per 6-3 amb gols de Miras (2), Xaus (2) Casas i Palau. Per part del conjunt visitant, que cau en el descens, van marcar Galbas, Farnés i Gilabert. El Voltregà Stern Motor, per la seva banda, va empènyer una mica més a l’abisme el Vilafranca Capital del Vi, cuer sense haver guanyar cap partit (1-2) i cada cop més a prop del descens matemàtic. Els dos últims classificats baixen directament. El triomf dels osonencs, amb gols de Serra i Molas, els permet continuar en zona de permanència i mitigar la victòria del Girona a la pista del Caldes (2-5), amb un trio de gols de Borja Ramon, un de Vázquez i un altre de Litus. El Noia Freixenet, per la seva banda, va assaltar la complicada pista de l’Alcoi (3-5) –Costa (2), Ballart i Mitjans–i l’Igualada Rigat, un altre dels equips que han de jugar la copa, va claudicar contra l’Arenys de Munt Solartradex, el penúltim. Amb Garcia pletòric sota els pals, el conjunt maresmenc es va avançar amb un gol de Domènech a 9:36 del final, suma el seu tercer triomf i se situa en zona de promoció.

El Lleida derrota al Reus

El Finques Prats Lleida ha derrotat el Reus Virginias per 3-1 (2-0 al descans). Els gols locals els han fet Folguera, Selva i Nuno i Marc Julià ha marcat pel Reus de falta directa el 3-1. El Lleida fa quatre partits que no perd a casa, amb tres victòries i un empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)