OK Lliga

El Martinelia Manlleu empata a cinc segons del final, i l’Orkla Bigues i Riells a falta de dos

Els tres equips capdavanters continuen guanyant

El Martinelia Manlleu i l’Orkla Bigues i Riells han empatat els seus partits de la 19a jornada de l’OK Lliga femenina en els darrers segons. Les manlleuenques han empatat (1-1) a casa contra el Voltregà Stern Motor en el derbi osonenc a falta de 5 segons amb un gol de Joana Comas. Les de Sant Hipòlit d’ha avançat en el minut quinze. El Bigues i Riells ha empatat (3-3) a casa contra el Lidergrip Mataró a dos segons de la fi amb un gol de Marta Borras. El partit ha estat molt igualat i les mataronines ha fet el 2-3 a dos minuts del final.

Els tres equips capdavanters de la classificació continuen sumant victòries. El Generali Palau, el líder, ha tingut problemes per guanyar per un mínim 0-1 a la pista del Cerdanyola Ferníe Energía. El conjunt vallesà s’ha defensat bé i el partit l’ha decidit un gol de Carla Fontdegloria a cinc minuts del final. El Vila-sana, el segon, només s’ha pogut imposat a la pista de Las Rozas per un mínim 2-3, aconseguint el gol de la victòria a nou minuts de la fi. El Telecable Gijón, el tercer, ha golejat (1-7) el Solideo Sant Cugat amb tres gols de Sara Roces.

El Lleidanet Alpicat, el cuer, ha derrotat per 3-1 l’Esneca Fraga, el cinquè, després de fer un gran inici de partit i marcar tres gols en els primers quinze minuts. Ha sumat la tercera victòria en els últims quatre partits. L’Igualada Grupo Guzmán ha perdut per 3-1 a la pista del Deportivo Liceo, que ha remuntat el 0-1 inicial en la segona meitat.