Copa

MARTÍ CASAS

JUGADOR DEL PARLEM CALAFELL

“Volem gaudir de la copa”

“Haver aconseguit els primers títols de la història del Calafell no ens ha limitat. Som ambiciosos”

“El Reus és un equip vertical i treballat. Hem d’evitar el seu desgast”

Patrocini

Martí Casas (Mataró 1995) és el pitxitxi de l’OK Lliga (32) empatat amb Pau Bargalló (Barça) i un dels estendards del Parlem Calafell, que és el sorprenent segon classificat de la lliga, planta cara als grans en la lliga europea en el seu debut i completa una temporada excepcional. L’amfitrió de la copa, amb el dubte d’Humberto, debuta demà contra el Reus Virginias.

Quins secrets té el Calafell?
El treball en grup és la clau de l’èxit. L’any passat vam fer una temporada molt bona i en comptes de quedar-nos amb això, hem intentat millorar. L’ambició i la motivació han estat clau. El fet d’haver aconseguit els primers títols de la història del Calafell no ens ha limitat. Estem orgullosos, però també som conscients que encara no hem fet res.
L’encaix entre les peces i la idea de joc està molt ben ajustat.
Tenim la sort que cadascú té molt clar el rol que té dins l’equip. I això de vegades costa. En el nostre cas, està molt definit què aporta cadascú.
Està disfrutant, doncs.
Si. Venia d’una etapa fosca a Itàlia. El meu últim any allí no va ser el millor perquè venia d’una lesió i estava una mica desil·lusionat. L’etapa a Calafell, tant en l’aspecte personal com en l’esportiu, està sent molt bona. També he sigut pare i estic tornant a disfrutar a la pista i això es veu.
Li faria il·lusió acabar pitxitxi?
Mentiria si no digués que m’agrada fer gols, però hi ha altres coses a valorar. Tot el que sigui marcar i aportar a l’equip és positiu. Sempre fan il·lusió les estadístiques individuals, però no em poso un objectiu. Ja signo no fer cap gol més i guanyar els 18 punts que queden de l’OK Lliga.
El precedent amb el Reus, el rival demà en quarts, no va ser bo.
Ens vam veure superats per 4-0. No és per posar excuses perquè quan jugues moltes competicions les has d’assumir, però veníem d’un viatge a Suïssa amb tres partits i mig equip amb febre per haver conviscut junts. Va ser un partit estrany contra un equip capdavanter. Sabíem que en la copa ens tocaria un rival dur perquè no érem caps de sèrie. Ningú no volia el Barça, però el Liceo, el Noia i el Reus són tots forts.
Com li han de jugar?
La nostra idea és jugar-li de tu a tu. És un equip molt vertical i molt treballat tàcticament. Té molts recursos tècnics i tàctics. És un equip que et desgasta molt i hem d’evitar caure en el seu parany del desgast. El que volem és que hi hagi espectacle, i crec que així serà perquè els dos entrenadors tenen propostes ofensives.
Quin equip és el favorit i quines són les aspiracions del Calafell?
El Barça, ni ells mateixos se n’amaguen. Haig de tirar molt enrere per recordar un Barça tan superior en una fase regular. Al Calafell hem de tocar de peus a terra i ser conscients que el camí per arribar a una final és molt complicat. Volem gaudir de la copa i intentar competir per regalar a l’afició un altre dia de copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)