Copa

El Liceo té més capacitat de definició i elimina el Caldes en els quarts (7-2)

El Deportivo Liceo, campió fa dos anys a Riazor i amb deu títols en les vitrines, ha eliminat el Recam Làser Caldes per 7-2 en el primer partit de la copa Calafell 2023. Els gols del conjunt gallec els han fet Torres (2), Carballeira (2), Àlex Rodríguez, Bruno di Benedetto i Canal. Per part catalana, ha marcat Roger Presas (2). El Caldes ha competit però la capacitat de definició del Liceo i la bona actuació del seu porter Martí Casas, han sentenciat el partit. El Liceo s’enfrontarà dissabte en la semifinals al vencedor del duel entre el Noia Freixenet i el Voltregà Stern Motor que es juga avui dijous a les 20.45 h.

El Caldes ha dut el pes en els primers minuts i ha disposat d’oportunitats, arrecerat en un rombe defensiu que ha incomodat d’entrada als gallecs i que ha anat alternant amb la defensa individual. El Liceo, però, ha tingut més arribada i s’ha avançat amb dos gols: Torres (8’) i Carballeira (11’). Roger Presas, amb un tret exterior, ha ressituat el Caldes en el partit (2-1) tan sols 57 segons després. El Liceo ha demanat temps mort davant l’empenta calderina, però Torres, aixecant i picant des de fora ha celebrat un gran gol (3-1 en el 20’). En el segon temps, Pons li ha tret una directa a Rodríguez per una blava a Blanqué però Canal ha marcat el 4-1 en un contraatac. Blanqué no ha pogut batre Martí Serra en una directa per blava a Ricart, però Presas, amb un tret llunyà, ha fet el 4-2 en la superioritat. El mateix Presas ha estat expulsat amb vermella directa (44’) per una picabaralla amb Arnau Canal. Àlex Rodríguez ha vist la blava en l’acció posterior per una falta sobre Marc González a la tanca. El jugador del Caldes ha hagut de plegar amb un fort cop a l’espatlla. El Liceo ha sentenciat del tot el partit en el tram final amb dos gols més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)