Copa

El Voltregà remunta contra el Noia i se cita en semifinals amb el Liceo (2-3)

El Voltregà Stern-Motor ha derrotat el Noia Freixenet aixecant un 2-0 en el segon partit de quarts de final de la copa Calafell 2023 (2-3) i jugarà dissabte la primera semifinal contra el Deportivo Liceo (18.30 h), que ha eliminat el Recam Làser Caldes per 7-2 en el primer partit gràcies a una major capacitat en la definició i a l’actuació del porter Martí Serra. El Noia-Voltregà ha estat trepidant i ple de jugades polèmiques en un Joan Ortoll que ha registrat una molt bona entrada, amb nombrosa presència de les dues aficions. La contribució del porter osonenc Miquel Estrada ha estat clau en el conjunt de Lluís Teixidó.

Una blava molt discutida a Serra en una acció sobre Gil ha provocat el primer gol dels sadurninencs quan Gabarró ha execut la falta directa amb untet ras (1-0 en el 16’). El gol ha fet mal al Voltregà, que ha arribat amb més intermitència a la porteria contrària, tot i que ha estavellat una bola al pal de la porteria de Blai Roca. El 2-0 l’ha fet Mitjans amb un tret exterior (21’). Teixidó ha ressituat els osonencs en el partit marcant el rebuig d’una falta directa arran d’una blava al porter Blai Roca. El jove Jan Marimon, fred, ha sortit i ha aturat el primer intent però no ha pogut fer res en el segon. Tots dos equips han fallat la directa per les desenes corresponents. Vargas, en una acció estranya pràcticamentde rebot, ha fet esclatar la bogeria entre els seguidors del Voltregà a 2:35 del final (2-2). A 37 segons del final, Mitjans ha vist una blava, també molt discutida, i de nou Teixidó ha sentenciat el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)