Copa

De directa en l’últim minut

Copa. El Voltregà aixeca un 2-0 en el segon temps contra el Noia en el segon partit dels quarts i jugarà demà la primera semifinal contra el Liceo

Noia 2 Voltregà 3

NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Salvadó, Bargalló i Mitjans –equip inicial–; Costa, Gil, Gabarró i Ballart.VOLTREGÀ STERN MOTOR:Estrada, Vargas, Burgaya, Molas i Teixidó –equip inicial–; Serra, i Sitjà.GOLS:1-0 (16’) Gabarró, de falta directa. 2-0 (21’) Mitjans. 2-1 (30’) Teixidó. 2-2 (47’) Vargas. 2-3 (49’) Teixidó, de falta directa.ÀRBITRES:R. Burgos i N. Morandeira. Blaves a Roca, Mitjans i Serra.FALTES:12 del Noia i 11 del Voltregà.

El Voltregà Stern Motor va derrotar el Noia Freixenet aixecant un 2-0 en el segon partit de quarts de final de la copa Calafell 2023 (2-3) amb un gol de Teixidó de falta directa a 37 segons del final i jugarà demà la primera semifinal contra el Deportivo Liceo (18.30 h), que ha eliminat el Recam Làser Caldes per 7-2 en el primer partit. El Noia-Voltregà va ser trepidant i ple de jugades polèmiques en un Joan Ortoll que va registrar una molt bona entrada, amb nombrosa presència de les dues aficions.

Una blava molt discutida a Serra en una acció sobre Gil va provocar el primer gol dels sadurninencs quan Gabarró va executar la falta directa amb un tret ras (1-0). El gol va fer mal al Voltregà, que va arribar amb més intermitència a la porteria contrària, tot i que va estavellar una bola al pal de Blai Roca. El 2-0 el va fer Mitjans amb un tret exterior (21’). Teixidó va ressituar els osonencs en el partit marcant el rebuig d’una falta directa arran d’una blava al porter Blai Roca. El jove Jan Marimon, fred, va sortir i va aturar el primer intent però no va poder fer res en el segon. Tots dos equips van fallar la directa per les desenes corresponents. Vargas, en una acció estranya, va fer esclatar la bogeria entre els seguidors del Voltregà a 2:35 del final (2-2). A 37 segons del so de la botzina, Mitjans va veure una blava i Teixidó va sentenciar els quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)