Copa

El Reus Virginias elimina el Parlem Calafell amb un gol de Rojas a 2:44 del final (2-1)

El Reus Virginias ha derrotat el Parlem Calafell un partit de rivalitat resolt pel xilè Rojas a 2:44 del final (2-1) i s’ha plantat a les semifinals de la copa eliminant l’amfitrió. El seu rival serà el Barça, que en la primer partit de quarts de final de la jornada s’ha desfet de l’Igualada Rigat per 5-2 i ha iniciat amb solvència la defensa del títol.

La primera part ha tingut una gran intensitat enmig d’un ambient brutal amb 1000 espectadors i queixes del Reus Deportiu, en un comunicat previ al partit, per no haver rebut més entrades –168–i per haver situat la seva afició en un dels gols quan “altres aficions havien estat en els laterals”. El club del Baix Camp argumenta també que la copa l’organitza la federació espanyola i que no poden ser considerats visitants.

El Reus, sigui com vulgui, ha començat millor i ha arribat amb més perill en els primers compassos. Aragonès, el jugador més inspirat, ha servit una gran assistència a Salvat al segon pal i el reusenc ha fet embogir la seva parròquia. Els àrbitres, però, han anul·lat el gol per considerar que havia empès la bola amb el patí. El Calafell ha mirat de fer mal amb Martí Casas perillós dins del quadre, però la seva millor oportunitat ha estat un penal favorable (12’) que Ballart li ha aturat a l’especialista Miras. El Reus ha acabat la primera part amb 9 faltes i el Calafell en duia 8.

El conjunt del Baix Camp ha fet de seguida la desena i Martí Casas, executant la directa amb un doble ganxo, ha clavat el 0-1.Èxtasi al Joan Ortoll. Gelmà, en una triangulació perfecta i assistit per Julià, ha fet el gol de l’empat (1-1 en el 30’). El Reus ha desaprofitat la directa provocada per la desena falta del Calafell.Camps li ha endevinat la intenció a Julià (30’). L’equip de Jordi Garcia ha tornat a avisar en una triangulació en el joc interior coronada per Compagno. El Reus, però, ha fet la quinzena falta quan Giménez mirava d’impedir l’entrada clàssica de Miras per la dreta de l’atac. Ballart li ha guanyat la partida a Casas. Nomes 49 segons més tard, repetició de la jugada Falta de Giménez a Miras i blava. Ballart ha aturat la directa llançada en aquest cas per Xaus. El xou dels porters ha prosseguit quan Camps li ha tret la directa a Rojas en la 15a dels del Baix Penedès a 9:10 del final. El xilè Rojas, rematant decidit al primer toc un rebuig de Camps a un tret de Julià, ha sentenciat el partit a 2:44 del final (2-1), tot i un darrer xut de pal sobre la botzina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)