Copa

El Voltregà planta cara però cau contra el Liceo en un duel amb polèmica (2-1)

El Deportivo Liceo ha derrotat el Voltregà Stern-Motor per 2-1 en la primera i polèmica semifinal de la copa de Calafell i jugarà demà diumenge la final (12-30 h) contra el vencedor del partit que jugaran el Barça i el Reus Virginias. Una vermella a Aleix Molas per un cop d’estic no massa contundent però en què s’ha desentès totalment de la bola, ha estat penalitzat pels col·legiats amb vermella directa (11’). En la superioritat, Dava Torres, al segon pal, ha rematat a gol una bola penjada per Canal, un dels tres jugadors del conjunt gallec nascuts precisament a Sant Hipòlit juntament amb Àlex Rodríguez, que no ha pogut batre Estrada en la directa, i el porter Martí Serra. La situació ha esperonat encar més el Voltregà i Lluís Teixidó ha apel·lat al recent fitxat lluís Sitjà per ampliar la rotació. Teixidó, omnipresent, ha enviat la bola al pal (18’) i ell mateix ha estat objecte de penal en el minut 19’. Amb sang freda l’ha transformat amb un cacau que s’ha escolat pel mig de la porteria de Serra (1-1). Mitja part.

Tots dos equips han disposat d’un penal infructuós –Carballeira i Teixidó–en l’arrencada del segon temps, però el resultat l’ha alterat Àlex Rodríguez amb un tret exterior ras (2-1 en el 30’). Manrubia, el jugador més incisiu del Liceo, ha fet ressonar el travesser (47’). El Voltregà ho ha intentat fins al final amb un atac de cinc sense porter en el darrer minut i ha caigut amb el cap ben alt.