Copa

Bargalló resol un duel feixuc

Hoquei sobre patins. Copa. El Barça juga avui contra el Liceo la seva novena final seguida gràcies un gol del sadurninenc davant d’un Reus ben posat i perillós i amb Ballart estel·lar

Barça 1 Reus Virginias 0

BARÇA:Fernández, Bargalló, Hélder Nunes, Alabart i Rodrigues –equip inicial–; Panadero, Marc Grau i Llorca.REUS VIRGINIAS:Ballart, Rojas, Aragonès, Compagno i Julià –equip inicial–; Gelmà, Salvat i Giménez.GOLS:1-0 (2’) Bargalló.ÀRBITRES:R. Fernández i D. Villar. Van mostrar targeta blava a Rodrigues, del Barça, i a Aragonès, del Reus.FALTES:9 del Barça i 8 del Reus.

El Barça va superar el Reus Virginas per 1-0 en la segona semifinal i jugarà avui (12.30 h) la final de la copa contra el Liceo, que va eliminar amb penes i treballs el Voltregà Stern Motor (2-1). Serà la novena final consecutiva del Barça, que ha guanyat cinc dels sis últims títols i és el vigent campió. Tant Sergi Fernández com, sobretot, el porter del Reus Càndid Ballart van tenir una gran actuació i van minimitzar la pólvora que hi havia al Joan Ortoll, altre cop ple a vessar.

Una bola penjada amb tota la intenció del món d’Hélder Nunes va ser desviada també expressament per Pau Bargalló amb suavitat (1-0). Ballart va tenir d’entrada més feina per frenar l’equip titular blaugrana i el Reus va avisar amb un tret fluix al primer pal de Compagno. El conjunt de Jordi Garcia, de fet, va arribar amb més perill amb la segona unitat quan d’entrada li havia costat. Marc Julià, amb un gest tècnic exquisit, va estar a punt d’empatar (18’) en una falta directa provocada per una blava a Hélder Nunes. Bargalló, aixecant i picant davant de Ballart, també va tenir el segon gol en l’estic (21’). I Panadero, al primer toc, va obligar Ballart a un sobreesforç amb el partit trencat (22’). Garcia va demanar temps per reestructurar-lo.

Marc Julià i Salvat van prendre mal. El primer va tornar a jugar. Amb l’equip titular, el Barça va tornar a fer perill a còpia de velocitat i va obligar Ballart a lluir-se. El roig-i-negre Giménez, però, va enviar la bola al pal (35’) en una fase en què els del Baix Camp es van espolsar la pressió i van protagonitzat diverses accions ben finalitzades. Tots dos equips van arribar als darrers cinc minuts amb vuit faltes. A 3:36, Aragonès va travar Marc Grau i va veure la blava. Pau Bargalló va aixecar i picar i Ballart, sublim, va donar vida al seu equip. El Barça tenia nou faltes. El Reus va passar el tràngol dels dos minuts d’inferioritat i va acabar atacant sense porter els darrers 30 segons, però no va poder empatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)