Lliga Europea

El Barça té la primera pilota de partit a Lodi

Hoquei sobre patins. El Reus Virginias es quedarà a un pas de garantir-se l’accés a la final a vuit europea si venç a casa contra l’Sporting

El Barça, líder indiscutible del grup C i campió de copa, segellarà avui el passaport per jugar la final a vuit de la lliga europea –del 5 al 8 de maig a Viana do Castelo (Portugal)– si venç a la pista del Lodi, cuer al qual va derrotar per 5-0 al Palau en la jornada anterior, i s’asseguraria el primer lloc si el Forte i el Valongo empatessin. Un empat blaugrana en aquesta quarta i antepenúltima jornada de la fase de grups també el deixaria a tocar de l’accés a la fase final. El Reus Virginias, per la seva banda, rep en el grup D el perillós Sporting després de derrotar-lo per 5-7 en la jornada precedent amb quatre gols de Sergi Aragonès. El triomf deixaria els de Jordi Garcia pràcticament en la segona fase, tot i que no seria matemàtic. També té moltes possibilitats el Noia Freixenet, que està empatat a cinc punts amb els dos primers, el Porto i el Trissino. Els portuguesos han tingut baixes significatives en els primers duels, sobretot la de la seva estrella Gonçalo Alves. El conjunt de Sant Sadurní arriba a Trissino amb ganes de treure’s l’espina de la copa. Un triomf o un empat el mantindria amb les possibilitats intactes. El Parlem Calafell, per la seva banda, és cuer del grup A i vol esgotar avui a la pista del Liceo els seus darrers cartutxos en un escenari on en l’OK Lliga va donar la sorpresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)