Lliga Europea

El Barça es classifica per la final a vuit de la lliga europea com a primer de grup

El Reus empata a casa contra l’Sporting i el Calafell a la pista del Liceo, mentre que el Noia perd a la pista del Trissino

El Barça s’ha classificat per la final a vuit de la lliga europea com a primer de grup després de guanyar per 2-3 a la pista de l’Amatori Lodi italià. L’empat entre el Forte di Marmi i el Valongo (3-3) en l’altre partit del grup C ha certificat el primer lloc. El partit ha estat complicat pels blaugrana, que han arribat al descans amb un 1-0 en contra i en els primers segons del segon temps han encaixat el 2-0. Alabart ha fet el 2-1 deu segons després i Rodrigues ha marcar dos gols en vint segons, el primer de penal, i ha posat el 2-3 en el minut 31, que ja ha estat definitiu. La final a vuit es jugarà del 5 al 8 de maig a Viana do Castelo (Portugal).

El Reus Deportiu Virginias ha empatat, 2-2, a casa contra l’Sporting de Portugal i els dos equips continuen empatats en el primer lloc del grup D. El partit ha estat intens i disputat amb ocasions pels dos conjunts. Els roig-i-negres s’han avançat en la primera meitat amb un gol de Julià, i ell mateix ha fet el 2-0 de falta directa en el minut 34. Els portuguesos han intentat la remuntada i han empatat a dos minuts del final.

El Parlem Calafell ha empatat a la pista del Liceo (4-4), continua cuer del grup A, però encara té possibilitats d’acabar entre els dos primers. Els penedesencs perdien per 2-0 en el primer temps i 3-2 en la segona meitat, i han remuntat fins el 3-4. Els gallecs han empatat a 12 segons de la fi. Pel Calafell han marcat Casas, Ferrer, Mendes i Xaus.

El Noia Freixenet ha perdut per 9-5 a la pista del Trissino italià i s’ha complicat la classificació. Els de Sant Sadurní han fet un mal inici de partit (4-0) i malgrat que han intentat la remuntada (7-5), han acabat perdent clarament. Cocco ha estat letal i ha marcat 4 gols pels italians. Pel Noia han marcat Mitjans (2), Bargalló, Costa i Esteller.