OK Lliga

El Barça es manté invicte amb un triomf incontestable contra el Reus Virginias (1-6)

El Barça ha prosseguit amb el seu pas imparable en l’OK Lliga i ha vençut a la pista de Reus Virginias per 1-6, un triomf que li permet mantenir-se invicte en totes les competicions –30 partits en total–després de 21 jornades de lliga. Tots dos equips s’havien enfrontat en la semifinals de la copa de Calafell vuit dies abans amb triomf blaugrana (1-0). El Reus no ha pogut alinear Joan Salvat per lesió i a les files del Barça tampoc no ha pogut jugar Sergi llorca, amb problemes en el turmell dret. João (2), Hélder Nunes, Joan Pascual, Bargalló i Ruano han fet els gols dels visitants i Aragonès ha marcat pel Reus. El porter blaugrana Sergi Fernández ha tornat a completar una gran actuació.

El Barça ha comès errors defensius en el tot el tram inicial i el Reus ha disposat de diverses ocasions molt clares, sobretot una d’Aragonès. Però l’encert del porter Sergi Fernández, l’MVP de la copa, ha evitat els gols dels locals, que també han estavellat dues boles als pals mitjançant Giménez i Gelmà. Edu Castro s’ha vist obligat a demanar un temps mort de seguida (7). El Barça s’ha espolsat una mica la pressió i no ha perdonat. João ha marcat el 0-1 amb un gran tret exterior que ha entrat per tot l’escaire (16’) i el jove Joan Pascual, rematant amb eficiència una passada des de darrera de la porteria de Pau Bargalló, ha fet el 0-2 (18’). A tres segons de la mitja part, Aragonès ha clavat l’1-2 amb un tret llunyà fortíssim. El Barça ha començat a sentenciar amb dos gols en superioritat –João (36’) i Hélder Nunes (40’)– arran de dues blaves, a Compagno i Giménez. Zapater havia aturat els intents de Bargalló i Alabart en la falta directa. Tampoc no han pogut transformar la directa –blava a Hélder–Julià, que l’ha llançat a fora a un sol toc, i Rojas, en l’acció derivada de la desena falta d’equip blaugrana, en tots dos casos amb 1-4. Bargalló, malabarista per darrera de la porteria, ha fet l’1-5. I el jove Ruano ha arrodonit la golejada i s’ha estrenat (1-6).

Noia-Calafell (5-6)

En el segon i darrer partit del diumenge d’una jornada que finalitzarà dimecres amb els tres partits restants –Arenys-Caldes; Voltregà-Lleida i Sant Cugat-Igualada–el Parlem Calafell, que manté el segon lloc, ha assaltat l’Ateneu de Sant Sadruní en un duel entre dos dels quatre aspirants –els altres dos son el Deportivo Liceo i el Reus Virginias–a la segona posició final en la fase regular. El Noia s’ha avançar en el primer temps per 2-0 i 3-1 però el Calafell ha replicat –4-4 a ala mitja part– amb Sergio Miras (2 gols de penal)i i Martí Casas (2 de fd) estirant del carro. Els gols locals els han fet Esteller, Gabarró (fd), Bargalló p i Salvadó (fd). Ferrer i Casas (4-6) han posat per primer cop per davant els visitants. Adrià Ballart ha reduït diferències (5-6). El Noia, que ha acabat atacant sense porter per salvar l’empat, ha disposat d’una falta directa llançada per Mitjans a 1:53 del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)