OK Lliga

El Vilafranca i el Sant Cugat baixen de categoria a una jornada del final

L’Alcoi i el Lleida s’asseguren jugar el ‘play-off’ pel títol

El Solideo Sant Cugat i el Digittecnic Vilafranca Capital del Vi han perdut la categoria i s’han acomiadat de l’OK Lliga a una jornada del final de la fase regular. Els vilafranquins han estat derrotats per 7-2 pel Deportivo Liceo i han baixat. El vallesans han guanyat al Voltregà Ster Motor (6-4), però com que l’Arenys de Munt Solartradex s’ha imposat al Garatge Plana Girona ja no el pot superar perquè els maresmencs tenen la diferència de gols particular al seu favor. El Sant Cugat ha ocupat la segona plaça de descens directe. La victòria de l’Arenys de Munt contra el Girona (4-3) fa que es classifiqui per jugar el play-out, precisament contra els gironins, per evitar la tercera plaça de descens.

En la zona alta de la taula el Parlem Calafell ha derrotat per 4-2 el Reus Deportiu Virginias i s’ha assegurat la tercera plaça. El Barça ha golejat per 7-1 el Recam Làser Caldes, mentre que el Noia Freixenet ha derrotat per un ajustat 3-2 el Finques Prats Lleida. L’Alcoi ha derrotat l’Igualada Rigat per un mínim 3-2. Els lleidatans i els alcoians s’han assegurat una plaça en el play-off pel títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)