Copa

El Manlleu iniciarà la defensa del títol de copa contra el Fraga

Hoquei sobre patins. Palau-Liceo, Gijón-Mataró i Vila-sana-Bigues, altres quarts

El Martinelia Manlleu iniciarà la defensa del títol de copa contra el debutant Esneca Fraga al Joan Ortoll de Calafell de l’11 al 14 de maig en la dissetena edició. El vencedor s’enfrontarà en les semifinals al guanyador del partit entre el Generali Palau –primer cap de sèrie com a líder al final de la primera volta, campió de l’OK Lliga i campió d’Europa– i el Liceo. El Palau vol aprovar l’assignatura pendent de la copa, que mai no ha guanyat. Aquests dos partits de quarts es jugaran el dijous. Els partits de quarts del divendres enfrontaran el tercer cap de sèrie, el Telecable Gijón, contra el Lidergrup Mataró –debutant, amb un equip jove i del planter–, i el Vila-sana, segon favorit, contra l’Orkla Bigues i Riells. Els dos vencedors formaran l’altra semifinal del quadre, sortejat ahir al Port Segur-Calafell.

Lisboa, F-4 europea

El comitè europeu ha anunciat que Lisboa serà la seu els dies 29 i 30 d’abril de la final a quatre de la lliga europea femenina, amb participació del Generali Palau, que defensa el títol i que s’enfrontarà al Telecable, i del Vila-sana, que se les haurà amb el Benfica, l’amfitrió.

Dijous 11 de maig
Martinelia Manlleu - Esneca Fraga (1)
Generali Palau - Liceo (2)
Divendres 12 de maig
Telecable - Lidergrip Mataró (3)
Vila-sana - Orkla Bigues i Riells (4)
Dissabte 13 de maig
Guanyador 1 -guanyador 2 Guanyador 3 -guanyador 4
Final. 14 de maig
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)