OK Lliga

El Martinelia Manlleu completa el ‘play-off’ pel títol que jugaran els quatre primers

En les dues darreres jornades de la fase regular cinc equips lluitaran per evitar les tres places de descens

El Martinelia Manlleu s’ha classificat pel play-off pel títol i ja estan decidits els quatre equips que disputaran les semifinals de l’OK Lliga femenina al millor de tres partits. La victòria de les osonenques per 6-3 contra l’Orkla Bigues i Riells en la 24a jornada jugada majoritàriament entre setmana, ho va certificar a dues jornades del final de la fase regular. Els altres tres equips, el Generali Palau, el Vila-sana i el Telecable Gijón, ja estaven decidits. El Manlleu acabarà quart, però les altres tres places s’han de decidir per saber qui tindrà el factor pista al seu favor en les semifinals i la final.

El Palau s’ha imposat per un ajustat 2-3 en la seva visita a la pista del Voltregà Stern Motor, després d’un 2-2 al descans. El Vila-sana ha golejat el Lidergrip Mataró (7-1), mentre que el Telecable s’ha imposat per un ajustat 1-2 a la pista de l’Igualada Femení Grupo Guzmán. Les asturianes van patir un robatori de material esportiu en el desplaçament i dues jugadores no es van poder equipar.

En la zona baixa de la taula, tres equips han aconseguit la permanència matemàtica i cinc lluitaran per evitar les tres places de descens en les dues darreres jornades. El Voltregà, el Mataró i el Solideo Sant Cugat, que ha empatat (2-2) a la pista del Lleidanet Alpicat, mantenen la màxima categoria. El Feníe Energía Cerdanyola ha guanyat a la pista de l’Esneca Fraga (1-3) i ha fet un pas important cap a la salvació, mentre que Las Rozas ha guanyat el Liceo (3-1). El Cerdanyola i el Bigues i Riells estan fora de les places de descens, mentre que Las Rozas, l’Igualada i l’Alpicat ocupen actualment les tres últimes places que fan perdre la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)