Europe Cup

El Voltregà Stern Motor jugarà la final de l’Europe Cup contra el Braga

Els osonencs superen per 2-5 el Coutras francès i el Finques Prats Lleida perd en els penals

El Voltregà Stern Motor jugarà la final de l’Europe Cup contra el Braga. Els osonencs han passat de manera brillant al derrotar per 2-5 el Coutras francès en la final four que s’està disputant a l’Onze de Setembre de Lleida. Els portuguesos han eliminat el Finques Prats Lleida en els penals després d’una semifinal anivellada amb un 1-1 al final del partit, un 2-2 al final de la pròrroga i un 2-3 en els penals.

Aquesta serà la tercera final que disputarà el conjunt osonenc després de les del l’any 2000, en que va ser segon, i la del 2022 en que va guanyar el títol. En el Voltregà ha destacat Gerard Teixidó que ha marcat tres gols.

El Coutras ha sorprès als osonencs i s’ha avançat en el marcador als deu segons amb un gol del català Toni Seró. El Voltregà ha sabut reaccionar i un minut i mig després Gerard Teixidó ha empatat. El mateix jugador ha disposat d’un penal tot seguit, però no l’ha transformat. Els dos equips han buscat avançar-se i han tingut ocasions fins que en el minut 14 Jordi Burgaya ha anotat l’1-2. E Voltregà ha ampliat la seva diferència a 1 segon del descans amb un gol d’Eric Vargas (1-3).

Els dos conjunts han iniciat la segona meitat amb precaucions defensives i sense crear ocasions. Els francesos s’han apropat amb un gol del català Marc Povedano en el minut 35, i la resposta del Voltregà ha arribat tres minuts després amb el segon gol de Gerard Teixidó (2-4). L’osonenc ha sentenciat ell mateix la semifinal al marcar el 2-5 de falta directe a dos minuts per acabar.

El la banqueta del conjunt osonenc ha estat presents Pol Molas que per problemes de salut va anunciar la seva retirada fa un parell de mesos. Serà un bon comiat estar amb l’equip en la final a quatre de la competició europea, tot i que en principi no jugarà.