OK Lliga

El Generali Palau s’assegura el primer lloc final de la fase regular

El Vila-sana va esgarrapar dissabte un empat meritori però insuficient a efectes de classificació a la pista del Generali Palau (3.-3) en un duel entre dos conjunts que el cap de setmana vinent disputaran la final a 4 de la lliga europea. El Palau és lider amb 66 punts i amb l’empat s’assegura el primer lloc final de la fase regular i el factor pista en la fase pel títol quan falta una jornada. El conjunt lleidatà haurà de certificar el segon lloc en el pròxim partit, ja que només té 2 punts de marge sobre el Telecable, un altre dels equips que jugaran la fase final europea. El Telecable va derrotar el Voltregà Stern-Motor per 5-1 i el Martinelia Manlleu, que ja tenia garantida la quarta plaça i també jugarà pel títol, va caure a la pista del Liceo (2-1).

El Cerdanyola Feníe Energía va perdre dissabte a casa per 2-3 contra el Lleidanet Alpicat, el cuer amb 18 punts que encara no ha dit la darrera paraula, i haurà de lluitar fins a la darrera jornada per certificar la permanència a l’OK Lliga femenina. Té 22 punts i rebrà el 6 de maig en la darrera jornada las Rozas, un altre dels implicats en la lluita i davant del qual va perdre per 4-3. El conjunt vallesà és desè amb 3 punts de marge precisament sobre l’equip madrileny, que és penúltim amb 19 punts i en zona de descens. Baixen els dos darrers. També estan immersos en la lluita l’Igualada Femení (12, 20 p) i l’Orkla Bigues i Riells (11è, 21p). Aquest dos conjunts es van enfrontar dissabte a Igualada (3-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)