Lliga Europea

LAURA PUIGDUETA

JUGADORA DEL GENERALI PALAU

“Pot ser una ‘final four’ supermaca i molt igualada”

“Per nosaltres, primer de tot és competir bé i donar la cara en cada partit, i llavors, és clar, aixecar el trofeu altre cop”

Laura Puigdueta (Caldes de Montbui, 27 anys) veu una final a quatre de la lliga europea molt anivellada. El Generali Palau, campió de les dues últimes edicions, hi arriba en un bon moment, molt motivat, i el seu primer objectiu és superar demà el Telecable en la semifinal (13.30 h)

Han guanyat els dos últims títols. L’objectiu és tornar a ser les campiones?
Crec que és l’objectiu dels quatre equips que estem a la final a quatre, però per nosaltres l’objectiu és, primer de tot, competir bé i donar la cara en cada partit, i llavors, és clar, aixecar el trofeu altre cop.
En la semifinal jugaran contra el Telecable, el rival de la final de l’any passat.
Sabem que és un partit molt difícil d’afrontar. Perquè el partit surti be, les coses s’han de fer molt bé i s’ha d’estar molt concentrat, i tot i així l’altre equip també és molt bo i ho fa igual de bé.
Com arriben de forma i de joc a la final a quatre?
Tant a nivell de forma com a nivell de joc hi arribem preparades. Hi arribem, que és molt important, amb moltes ganes, molt motivades i amb confiança. Crec que hi ha molts factors que influeixen a part d’això, i sobretot és bastant mental.
També tenen ritme competitiu perquè els dos últims partits de l’OK Lliga han estat disputats i intensos.
L’últim partit també era important, encara que semblava que no, perquè s’està acabant la lliga i estem lluitant per la primera plaça de la lliga regular. Per altra banda, són partits disputats que estàs competint i és una mica una forma de posar-te a prova. A veure si estàs amb suficient capacitat per competir bé i amb confiança.
Com veu el Telecable?
Crec que té un equip molt complet, té bones defenses, té golejadores. El que s’ha de fer és fixar-se en tot l’equip i en el que proposa. Hem de ser molt sòlides en defensa, ja no només per la golejadora, sinó per totes les altres jugadores; qualsevol d’elles et pot fer gol.
Completament concentrades en la semifinal i no en la possible final?
Exacte. Crec que el més important es centrar-se partit a partit i no es pot pensar mes enllà. Primer de tot hem de guanyar el Telecable, que aquest any encara no l’hem guanyat. Prou feina tenim.
Els quatre equips han arribat invictes a la final a quatre. Serà anivellada?
Per començar, els tres equips de l’OK Lliga, crec que arriben en una molt bona forma. Pot ser una final four supermaca i molt igualada. L’equip portuguès sempre fa bons partits i sap competir superbé, i a part juguen a casa i es un punt a favor per a elles.
Veu algun favorit clar?
Crec que tot dependrà de petits detalls i de com sàpiga jugar cada equip les seves cartes. No tinc clar qui pot ser el favorit aquest any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)