Més hoquei

Títols catalans pel Palau Fem11, el Manlleu Fem15, el Mataró aleví i el Barça juvenil

Els equips del Palau Fem11, el Martinelia Manlleu Fem15, el Mataró aleví i el Barça juvenil han guanyat els campionats de Catalunya de les seves categories que s’han disputat aquest cap de setmana.

En la categoria Fem11 el Palau s’ha imposat en la final al Bigues i Riells per 2-1, mentre que la tercera plaça ha estat per Cerdanyola que en el partit pel tercer i quart lloc ha superat per 5-1 el Martinelia Manlleu. El conjunt osonenca ha guanyat el títol català en la categoria Fem15 al derrotar en la final per un 1-0 el Palau. La tercera plaça l’ha ocupat el Caldes Recam Làser al derrotar per 3-1 el Vilanova.

El Mataró s’ha emportat el títol català aleví en imposar-se en la final per 5-4 al Caldes Recam Làser. El Barça ha superat per 5-4 el Tordera i ha finalitzat tercer. El conjunt blaugrana ha estat el campió català juvenil al derrotar en la final per 4-2 el Girona. L’Olot ha acabat tercer al superar per 2-1 l’Igualada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)