OK Lliga

Preparant un mes frenètic

Hoquei sobre patins. El ‘play-off’ pel títol de l’OK Lliga comença el 13 de maig i la final acabarà entre el 16 de juny, si el campió es decideix en tres partits, i el 20 de juny, si és en cinc

La majoria d’equips de l’OK Lliga disposen d’una dotzena de dies per acabar de preparar els play-off pel títol i per la novena i la desena posicions i el play-out per la permanència. El Barça és l’excepció, ja que dijous disputa els quarts de final de la lliga europea a Portugal i, si arriba a la final, la jugarà diumenge.

La lluita pel títol començarà el 13 de maig –hi poden haver canvis–, amb el primer partit dels quarts, que es juga al millor de tres partits. Les semifinals s’iniciaran el 26 de maig i, com que es disputen al millor de cinc, l’últim està previst per al 6 de juny. La final començarà tres dies després, el divendres 9 de juny. També es jugarà al millor de cinc partits i el campió se sabrà el divendres 16, si ho aconsegueix en tres; el diumenge 18, si ho fa en quatre, o el dimarts 20 de juny, si s’arriba als cinc enfrontaments.

El play-off pel novè i desè llocs i el play-out només tenen una eliminatòria de tres partits. Començaran també el dissabte 13 de maig, el segon partit es jugarà el dissabte 20 i, si hi ha tercer i definitiu partit, serà el dissabte 27.

‘Play-off’ pel títol. Quarts
Primer partit - 13 de maig
Barça - Alcoi A
Liceo - Igualada B
Calafell - Lleida C
Reus - Noia D
Segon partit - 20 de maig i tercer partit - 23 de maig si és necessari.
‘Play-off’ pel títol. Semifinal
Primer partit - 26 de maig
Guanyador A - Guanyador D E
Guanyador B - Guanyador C F
Segon partit - 28 de maig; tercer partit - 2 de juny; quart partit - 4 de juny si és necessari i cinquè partit - 6 de juny si és necessari.
‘Play-off’ pel títol. Final
Primer partit - 9 de juny
Guanyador E - Guanyador F
Segon partit - 11 de juny; tercer partit - 16 de juny; quart partit - 18 de juny si és necessari i cinquè partit -20 de juny si és necessari.
‘Play-off’ novè i desè llocs
Caldes - Voltregà 13 de maig
Voltregà- Caldes 20 de maig
Caldes - Voltregà 27 de maig (Si és necessari)
‘Play-out’ de permanència
Girona - Arenys de Munt 13 de maig
Arenys de Munt - Girona 20 de maig
Girona - Arenys de Munt 27 de maig (Si és necessari)
El factor pista sempre és favorable al millor classificat de la fase regular.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)