Lliga Europea

Panadero diu que han de ser atrevits i responsables

Hoquei sobre patins. El capità del Barça explica les seves sensacions abans d’afrontar a partir de demà la final a vuit de la lliga europea

El capità del Barça, Sergi Panadero, va explicar les seves sensacions abans de disputar a partir de demà la final a vuit de la lliga europea a la localitat portuguesa de Viana do Castelo. Sergi Panadero va comentar el que els ha dit que facin el seu entrenador, Edu Castro: “Ens ha demanat que siguem nosaltres mateixos, que seguim fent la nostra feina, que seguim treballant, que siguem atrevits en el nostre joc i al mateix temps responsables.” El capità blaugrana té molt clar quina pot ser una de les claus per aconseguir el títol de la Champions: “Crec que si continuem amb l’ambició i la il·lusió i l’alegria que estem transmetent dins la pista, això serà un dels factors clau per poder tirar endavant aquesta final a vuit tan desitjada i que tenim al cap des de fa anys.”

El primer partit del Barça serà demà, dijous, contra el Barcelos (22 h, hora catalana) en els quarts de final. Aquest sistema de vuit equips no acaba de convèncer el blaugrana: “A mi personalment una final a quatre m’agrada mes que una final a vuit, però bé, és el mateix tipus de competició que fem quan preparem la copa del Rei, que també es super exigent, i en aquest sentit no ens ve de nou.” Sergi Panadero té clar que l’únic que existeix a hores d’ara és el primer partit: “Centrats això sí en el primer partit, que és el que fem sempre quan preparem aquest tipus de competició.” El capità blaugrana també va comentar que jugaran contra un equip portuguès que és de només 40 quilòmetres de la seu. “Estem preparats per jugar en aquest ambient en contra”, va manifestar el mig osonenc, i hi va afegir: “L’hoquei és la seva religió esportiva, el viuen amb molta passió. Però ja hem disputat partits en aquest context. Sabem què fer, tenim l’experiència necessària i anem suficientment preparats per jugar en una pista complicada.” Aquest ambient en contra, el Barça també el podria trobar en la semifinal, ja que si es classifica es trobaria amb el guanyador del partit de quarts entre el Benfica i el Porto; i en la final, perquè, dels vuit participants, sis són conjunts portuguesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)