Més hoquei

El Salt Fem13, el Mataró Fem17, el Barça infantil i l’Igualada júnior guanyen el títol català

Els conjunts del Salt Fem13, el Mataró Fem17, el Barça infantil i l’Igualada júnior han guanyat els campionats de Catalunya de les seves categories que s’han disputat aquest cap de setmana.

En la categoria Fem13 el Salt s’ha emportat el títol català al superar en la final per 6-1 al Cubelles. En el partit pel tercer i quart lloc, la tercera plaça del podi, el Cerdanyola ha derrotat per 5-2 el Martinelia Manleu. El Mataró ha estat el campió català de Fem17 al superar en la final per 2-0 el Palau. En la lluita per la tercera posició l’Alpicat ha derrotat per 6-1 el Caldes.

El Barça ha guanyat el títol en la categoria infantil al superar per 4-1 en la finmal al Vila-seca. El Reus Virginioas s’ha emportat la medalla de bronze al guanyar el Voltregà per 2-2 i 2-1 en les faltes directes. El títol de campió català més disputat ha estat el de la categoria júnior en la que l’Igualada ha superat el Barça en la final per faltes directes. Després de l’1-1 al final del partit s’ha imposat per 4-3. La tercera posició ha estat pel Reus Virginias que ha derrotat per 3-1 el Mollerusa Previntegral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)