Copa

El Martinelia Manlleu, el campió, perd contra el Fraga en els quarts (0-4)

El Martinelia Manlleu, que defensava el títol de les dues darrers edicions, ha encaixat una derrota dolorosa contra el debutant Fraga per 0-4 en el primer partit de quarts de final de la copa de Calafell. L’equip aragonès, dirigit per Jordi Capdevila i amb diverses catalanes en les seves files, ha estat superior i ha plasmat la seva capacitat de definició amb els gols d’Aina Arxé (2), Adriana Gutiérrez i Joana Xicota i la gran actuació d’Anna Ferrer sota els pals. El Fraga s’enfrontarà al vencedor del duel que han de jugar el Generali Palau i el Liceo.

El Manlleu ha arribat a la mitja perdent per 0-1 i encara bo. El Fraga s’ha avançat de penal marcat per Arxé comès sobre l’activa Xicota en el minut 3. L’equip de la Franja, a més, ha tingut dues faltes directes per dues blaves a Nara López i Anna Bulló. En tots dos casos, Abril Alonso ha neutralitzat els intents d’Adriana Gutiérrez (8’) i de Vinyet Flix (23’) i l’equip català ha sobreviscut a la inferioritat. El malson del Manlleu, però, ha prosseguit tot just arrencar el segon temps. La veterana Gutiérrez ha patinat per darrera de la porteria i ha clavat el 0-2 (27’).

Ona Castellví hauria pogut reduir diferències en una acció d’un contra un però la portera vendrellenca Anna Ferrer ha evitat el gol (30’). El 0-3, marcat per Aina Arxé enel 34’, ha acabat de segellar el triomf del Fraga. A més, Ferrer li ha aturat una directa a Joana Comas en el 37’. Una blava a Ona Castellví a 1:23 del final hauria pogut ampliar el resultat però Abril Alonso ha aturat l’intent a dos tocs d’Arxé en la falta directa. Xicota, però, a 38 segons del final, ha clavat el 0-4. Encara hi ha hagut temps, però, perquè el Manlleu fes la desena. Gutiérrez no ha pogut marcar la directa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)