OK Lliga

El Calafell, el Noia i el Liceo s’avancen en els quarts del ‘play-off’ pel títol

Els de Sant Sadurní guanyen a Reus (4-5) i posen al factor pista al seu favor

El Parlem Calafell, el Noia Freixenet i el Deportivo Liceo han guanyat el primer partit de quarts de final del play-off pel títol. i ho han fet amb resultats ajustats. Els de Sant Sadurní han guanyat a la pista del Reus Deportiu Virginias per 4-5 i han posat el factor pista al seu favor. Els reusencs han dominat per 3-1 en la primera meitat i per 4-2 en la segona, però el Noia ha anotat tres gols seguits, els dos darrers de Gabarró i ha donat la volta al partit. Pel Reus han marcat Aragonès (3) i Rojas, i pel Noia Gabarró (2), Esteller, Gil i Bargalló.

El Calafell ha superat per 7-5 el Finques Prats Lleida en un partit molt disputat. Al descans s’ha arribat amb un 2-2 i la segona meitat ha estat molt intensa. A dos minuts del final els locals guanyaven per 6-5 i el darrer gol ha arribat en el darrer segon a porteria buida. Pel Calafell han marcat Miras (2), Xaus, Ferrer, Escala, Mendes i Casas, i pel Lleida Folguera (3), Aragonès i Selva.

El Liceo ha derrotat per un ajustat 5-4 l’Igualada Rigat, amb un gol en el darrer minut. Els gallecs s’han avançat amb un 4-1 i els igualadins han empatat a tres minuts del final. Àlex Rodríguez ha anotat quatre gols pel Liceo i per l’Igualada han marcat Llenas, Zilken, Marimón i Riba.

En el play-off per la novena i la desena plaça el Voltregà Stern Motor s’ha avançat al guanyar a la pista del Recam Làser Caldes per 1-3. Els de Sant Hipòlit s’han imposat en els darrers deu minuts de la segona meitat. Pel Caldes ha marcat Cristian Rodríguez i pel Voltregà Molas, Serra i Vargas.