OK Lliga

El Manlleu venç el Palau, el campió (2-1), i s’avança en la semifinal del ‘play-off’

El Vila-sana cau per 5-2 a la pista del Telecable

El Martinelia Manlleu s’ha avançat en la semifinal del play-off pel títol de l’OK Liga femenina al guanyar el primer partit per un mínim 2-1 al Generali Palau, el campió. En l’altre semifinal el Vila-sana ha estat derrotat per 5-2 a la pista del Telecable Gijón. Els segons partits de les semifinals es jugaran el divendres 26 a les pista del Palau i el Vila-sana que van ser els dos primers de la fase regular, tenen el factor pista a favor i si fos necessari un tercer partit el jugarien a casa.

El Manlleu s’ha avançat en el minut setze de partit amb un gol de Nara López i amb l’1-0 s’ha arribat al descans. En el minuts tres de la represa Aina Florenza ha empatat de penal pel Palau, però tres minuts després Ona Castellví ha tornat a avançar a les osonenques, i amb el 2-1 s’ha arribat al final del partit.

El Vila-sana ha encaixat el primer gol a poc del descans, però en els primers minuts de la segona meitat Luchi Agudo i Daiana Silva han donat la volta al partit (1-2). El Telecable ha anat a buscar la victòria en els últims minuts i ha dos minuts del final ha marcat de falta directa. En l’últim minut el conjunt lleidatà a buscat l’empat i ha encaixat dos gols més.