OK Lliga

El campió està contra les cordes

Hoquei sobre patins. El Palau rep el Manlleu amb un 1-0 favorable a les osonenques

El Generali Palau, el vigent campió de l’OK Lliga femenina, té avui l’obligació de vèncer el Martinelia Manlleu si vol seguir aspirant a revalidar el títol i forçar el tercer partit de la semifinal. Tot i fer una mala copa a Calafell –eliminat en els quarts contra el Fraga– el Manlleu va ressorgir el cap de setmana passat amb un triomf de prestigi davant de les vallesanes (2-1), que han encadenat, un fet gens habitual en els últims cursos, dues derrotes, ja que havien perdut la final de copa davant del Telecable.

El Vila-sana, per la seva banda, també està obligat a derrotar el Telecable, el campió de tot aquesta temporada per forçar el tercer partit. L’equip lleidatà també tindria diumenge el factor pista favorable en el desempat d’un sistema pervers però econòmicament més sostenible en què el millor classificat de la fase regular inicia el play-off al millor de tres fora de casa. El duel és la repetició de la final de la lliga europea que es van endur les asturianes, que també es van imposar en les semifinals de copa. El Vila-sana, però, les va vèncer a casa en la lliga.

SEMIFINAL ‘PLAY-OFF’
Primer partit
Manlleu - Palau 2 - 1
Telecable - Vila-sana 5 - 2
Segon partit
(Avui)
Palau - Manlleu 20.30 h
Vila-sana - Telecable 20.30 h
Tercer partit
(Diumenge)
(Si és necessari)
Palau - Manlleu 12.30 h
Vila-sana - Telecable 16.05 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)