OK Lliga

Hi haurà tercer partit

Hoquei sobre patins. El Generali Palau i el Vila-sana guanyen davant de la seva afició i forcen el partit definitiu de la semifinal del ‘play-off’ que decidirà els finalistes de l’OK Lliga

Generali Palau 3 Martinelia Manll. 0

GENERALI PALAU:Laura Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdegloria –equip inicial–; Gisela Vicente, Blackman, Colomer, Juan i Sapena.MARTINELIA MANLLEU:Alonso, Comas, López, Castellví i Gurri –equip inicial–; Garciolo, Canal, Codinach, Bullo i Iglesias.GOLS:1-0 (6’) Puigdueta. 2-0 (9’) Florenza (f.d.). 3-0 (40’) Colomer.ÀRBITRES:A. Barba i J. Nicolás. Targeta blava a López.FALTES:6 del Palau i 9 del Manlleu.

Vila-sana 5 Telecable 3

CP VILA-SANA:Salvat, Silva, Agudo, Maria Porta i Victoria Porta –equip inicial–; Valentina Fernández, Barcons, Julieta Fernández, Figuerola i Coelho.TELECABLE GIJÓN:Hidalgo, Lee, Lolo, Piquero i Roces –equip inicial–; Almeida, Ferreira, Ángela Fernández, Cobian i Novo.GOLS:0-1 (3’) Roces. 1-1 (6’) Silva. 1-2 (8’) Roces (p.). 2-2 (23’) Victoria Porta. 3-2 (26’) Julieta Fernández, 4-2 (29’) Agudo. 5-2 (31’) Figuerola. 5-3 (42’) Piquero.ÀRBITRES:I. López i N. Morandeira.FALTES:5 del Vila-sana i 8 del Telecable.

El Generali Palau i el Vila-sana van guanyar el segon partit de la semifinal del play-off pel títol de l’OK Lliga femenina davant de la seva afició, i van forçar el tercer enfrontament que decidirà els finalistes. El Palau va derrotar per 3-0 el Martinelia Manlleu, i el Vila-sana es va imposar per 5-3 al Telecable Gijón. Els tercers enfrontaments es jugaran demà; a la pista de les lleidatanes serà les 12.30 h, i al pavelló de les vallesanes, a les 16.05 h.

El Generali Palau va ser superior al Martinelia Manlleu pràcticament des de l’inici, i abans del minut 10 de joc ja guanyava per 2-0. Laura Puigdueta va inaugurar el marcador en el minut 6 i Aina Florenza va marcar de falta directa en el 9. El conjunt osonenc també va tenir ocasions, però en cap moment es va veure que pogués inquietar el Palau. En la segona meitat, el conjunt vallesà hauria pogut ampliar el marcador, però no va sentenciar el partit amb el tercer gols fins a deu minuts del final gràcies a Mariona Colomer.

Amb remuntada

El Vila-sana va començar perdent, i en dues ocasions va haver d’anivellar un marcador advers en la primera meitat, amb gols de Daiana Silva i Victòria Porta. Es va arribar al descans amb un empat (2-2). En la segona meitat, les lleidatanes va sortir molt centrades, van dominar des de l’inici el conjunt asturià i van marcar tres gols en un marge de cinc minuts. Julieta Fernández, Luciana Agudo i Maria Figuerola van situar el marcador amb el 3-1 en el minut 31 de joc. El darrer gol del Telecable no va canviar res.