OK Lliga

Els finalistes, decidits

Hoquei sobre patins. El Barça i el Liceo jugaran pel títol de l’OK Lliga després de superar per 3-0 la semifinal contra el Noia i el Calafell

Noia Freixenet 2 Barça 4

NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Costa, Jordi Bargalló i Ballart –equip inicial–; Gil, Salvadó, Mitjans, Gabarró i Marimon.BARÇA:Fernández, Alabart, Pau Bargalló, Nunes, Rodrigues –equip inicial–; Pascual, Panadero, Marc Grau, Llorca i Carles Grau.GOLS:0-1 (15’) Pau Bargalló. 0-2 (17’) Pau Bargalló. 1-2 (40’) Gabarró, de falta directa. 2-2 (41’) Gabarró, de falta directa. 2-3 (59’) Alabart. 2-4 (60’) Rodrigues, de falta directa.ÀRBITRES:I. González i A. Barba. Targeta blava a Jordi Bargalló i Alabart.FALTES:12 del Noia i 16 del Barça.

Calafell (2) 2 Liceo (3) 2

PARLEM CALAFELL:Camps, Ferrer, Escala, Casas i Miras –equip inicial–; Xaus, Palau, Mendes, Fernández i Solans.DEPORTIVO LICEO:Serra, Ricart, Carballeira, Torres i Rodríguez –equip inicial–; Di Benedetto, Manrubia, Ciocale, Torres i Bridge.GOLS:0-1 (24’) Carballeira, de penal. 1-1 (27’) Casas, de falta directa. 2-1 (31’) Casas. 2-2 (35’) Carballeira. Penals: Ricart (0-1), Miras (1-1), Manrubia (1-2), Palau (2-2) i Torres (2-3)..ÀRBITRES:M. Díaz i L. Mier. Targeta blava a Mendes, Fernández, Ricart (2) i Torres.FALTES:9 del Calafell i 9 del Liceo.

El Barça i el Deportivo Liceo disputaran la gran final de l’OK Lliga, després d’imposar-se en el tercer partit de la semifinal del play-off pel títol i aconseguir el 3-0 en aquesta eliminatòria al millor de cinc partits. Els blaugrana van derrotar en la pròrroga el Noia Freixenet per 2-4, i els gallecs van superar el Parlem Calafell en els penals per 2-3, després del 2-2 al final del partit. La final començarà dijous que ve, 8 de juny, serà al millor de cinc partits i el conjunt blaugrana té el factor pista al seu favor.

Els blaugrana van agafar avantatge en la primera meitat amb dos gols en només dos minuts de Pau Bargalló, però en la segona meitat els de Sant Sadurní van empatar. Gabarró va transformar dues faltes directes en un minut de diferència i va empatar el partit. Amb el 2-2 es va arribar a la pròrroga, i els blaugrana es van imposar. En els dos darrers minuts Alabart i Rodrigues van situar el 2-4 definitiu.

El Calafell va mantenir el partit anivellat fins que els gallecs van marcar de penal a un minut del descans, però en la segona meitat dos gols de Casas van capgirar el partit. El Liceo va saber empatar (2-2) i es va arribar a la pròrroga, en què no hi va haver gols. En els penals els gallecs van marcar el primer i sempre van anar a davant. Miras i Palau van anivellar els gols del Liceo, però en el setè torn els gallecs van decidir.