OK Lliga

El Barça vol destronar el campió de l’OK Lliga, el Liceo

Hoquei patins. Els partits de la final seran els últims de Nunes de blaugrana

El Barça i el Liceo inicien avui la final del play-off pel títol de l’OK Lliga amb la disputa del primer partit (20.45 h Esport 3). El campió es decidirà al millor de cinc enfrontaments i el conjunt blaugrana té al seu favor el factor pista. El Barça vol guanyar el títol superant el vigent campió i vol anar pas a pas, començant per guanyar el primer partit. L’entrenador blaugrana Edu Castro ho té molt clar: “Només tenim al cap el primer partit, hem tingut tota la setmana per preparar-lo.” En el conjunt gallec donen com a favorit l’equip blaugrana, però arriben amb moltes ganes d’aconseguir la victòria en el primer enfrontament.

Els partits de la final seran els últims que disputi el portuguès Hélder Nunes amb el conjunt blaugrana després que ahir es fes oficial que deixa el Barça després de quatre temporades i que torna al Porto.

El segon partit es jugarà dissabte (19 h), també al Palau, mentre que el tercer serà a Riazor (20.30 h) dijous vinent i si fos necessari el quart també es jugaria a Galícia el dissabte 17 (20 h). Pel possible cinquè i definitiu enfrontament es tornaria a jugar a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)