Més hoquei

La GoldenCat es presenta a Sant Hipòlit de Voltregà com una competició d’alt nivell

La selecció catalana femenina, que ja te convocatòria, jugarà del 16 al 18 de juny i la masculina del 30 de juny al 2 de juliol

La segona edició de l’Open Internacional GoldenCat 2023 s’ha presentat en el Pavelló Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà, on es disputarà aquest mes de juny. La competició femenina se jugarà del 16 al 18, mentre que la masculina es disputarà del 30 de juny al 2 de juliol. En els dos casos la selecció catalana tindrà com a rivals tres de les millors seleccions mundials: França, Itàlia i Portugal. Aquesta segona edició de la GoldenCat compta amb l’aprovació de la World Skate, la federació internacional, i servirà als equips com a preparació per l’europeu d’aquest estiu. En les dues categories Catalunya defensa el títol que va guanyar l’any passat.

La GoldenCat està emmarcada dins de III Setmana Catalana de l’Esport, que organitzen la UFEC i la SGEAF juntament amb les federacions esportives catalanes i serà un dels seus tornejos principals. També hi col·labora el CP Voltregà i l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà. A l’acte de presentació, Benjamí Pons, president de la Federació Catalana de Patinatge, ha destacat: “La GoldenCat és oficial, la World Skate ha reconegut el torneig. Tenim entre mans una cosa importantíssima”. També han estat presents el representant de la UFEC, Jordi Vallès, que ha comentat: “Catalunya és una potència mundial i podrem veure com s’enfronta a tres seleccions capdavanteres del món”, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, Sergi Cirera, i el president del CP Voltregà David Soy.

Els seleccionadors catalans, Jordi Camps i Josep Mª Barberà, han donat la llista de jugadores convocades per Catalunya: Com a porteres hi aniran Mariona Surós (Cerdanyola Feníe Energía) i Anna Ferrer (Esneca Fraga), i com a jugadores de pista Joana Xicota (Esneca Fraga), Joana Comas (Martinelia Manlleu), Alba Ambròs (Solideo Sant Cugat), Gemma Solé (Cerdanyola Feníe Energía), Berta Tarrida (Roller Matera), Maria Anglada i Esther Vistós (Voltregà Stern Motor) i Carla Fontdeglòria (Generali Palau).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)