OK Lliga

Un terç de títol al sarró

Hoquei sobre patins. OK Lliga. El Barça suma amb solvència el primer punt del ‘play-off’ final amb João (3) encès al primer toc i Bargalló (2) clau

Barça (1) 5 Dep. Liceo (0) 1

BARÇA:Fernández, Alabart, Bargalló, Hélder Nunes i João -equip inicial-; Panadero, Marc Grau i Llorca.DEPORTIVO LICEO:Serra, Ricart, Carballeira, Dava Torres i Rodríguez -equip inicial-; Manrubia, Bruno di Benedetto, Ciocale i Fran Torres.GOLS:1-0 (8’) Bargalló. 1-1 (14’) João. 2-1 (25’) João. 3-1 (27’) Bargalló 4-1 (44’) João. 5-1 (48’) João.ÀRBITRES:M. Díaz i D. Cantos. Blava a Panadero.FALTES:8 del Barça i 14 del Deportivo Liceo.

El Barça va començar ahir amb bon peu el play-off final al millor de cinc de l’OK Lliga i va derrotar per un contundent 5-1, amb gols de João (3) i Bargalló (2), el Deportivo Liceo, el vigent campió, al qual aquesta temporada té la mida presa. Els blaugrana, que no han perdut cap partit en aquesta lliga, van encarrilar el partit a l’inici del segon temps amb una sortida fulgurant i demà tindran l’oportunitat d’avançar-se per 2-0 un altre cop al Palau (19 h) en el comiat d’Hélder Nunes del públic amb la samarreta blaugrana. La sèrie es traslladarà posteriorment a Riazor, l’escenari on es jugarà el tercer partit el dijous dia 15 (20.30 h).

Bargalló va avançar els blaugrana en el minut 8. Però el Liceo, sis minuts més tard, va aprofitar una bola morta per empatar el partit mitjançant Àlex Rodríguez. Un error defensiu que va centrar el discurs en el temps mort del tècnic local, Edu Castro. De nou Rodríguez, gran especialista, va llançar a fora a un sol toc una directa per una targeta blava a Panadero (17’). Amb aquest resultat es va arribar al descans.

La sortida del Barça va ser espectacular i va deixar el Liceo estabornit. João Rodrigues, quan només s’havien consumit set segons, va clavar el 2-1 rematant al segon pal una assistència marca de la casa de Bargalló. Dos minuts més tard, el mateix Bargalló va fer el 3-1. Àlex Rodríguez va enviar la bola al pal, però el seu equip va cometre la desena falta. Martí Serra, però, va endevinar l’intent d’engany de Bargalló en la falta directa (30’) que hauria pogut suposar la sentència. El visitant Fran Torres, en dues ocasions en el mateix contraatac (41’), va fer lluir de valent Sergi Fernández assistit per Manrubia, el jugador més perillós del seu equip, i va deixar clar que el Liceo encara no havia llançat la tovallola. Però el 4-1, amb João rematant com gairebé sempre al primer toc des de l’exterior una passada d’Alabart, va deixar el duel vist per a sentència. Tot i que João, en plena efervescència golejadora, va clavar el 5-1, també a un sol toc, assistit per Hélder Nunes.

LA DADA

El segon partit es jugarà demà al Palau (19 h), i el tercer, a Riazor el dia 15 (20.30 h)