OK Lliga

Càndid Ballart renova amb el Reus quatre anys més, fins al 2027

El porter osonenc va arribar al conjunt reusenc l’estiu del 2017

El porter Càndid Ballart ha renovat quatre temporades més pel Reus Deportiu Virginias, fins al 30 de juny de 2027. El manlleuenc va arribar al club el juny de 2017 com a porter menys golejat de l’OK Lliga i ja encadena sis temporades consecutives defensant la porteria reusenca. En declaracions als mitjans del club Càndid Ballart ha valorat la seva renovació: “Content d’haver renovat per un dels millors equips del món i estic molt agraït. Ja porto sis anys aquí i des del principi em van acollir com un més, i ara amb aquests quatre ja seran deu anys i espero que ho podem gaudir i aconseguir algun títol més”. El porter osonenc va guanyar amb el Reus la lliga catalana 2017/18 i la supercopa d’Espanya 2019/20. També ha explicat que es van posar d’acord molt ràpidament per la renovació i que “aquest projecte és molt il·lusionant”.

Fa uns dies es va fer oficial la renovació de Joan Salvat, també per quatre temporades, i l’entrenador Jordi Garcia ho ha fet per les dues properes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)