OK Lliga

El Barça situa el 2-0 en la final contra el Liceo, i pot decidir el títol a Galícia

Els blaugrana dominen des de l’inici als gallecs i guanyen per 4-1

El Barça ha tornar a guanyar el Liceo i ha situat el 2-0 en la final del play-off pel títol de l’OK Lliga. Els blaugrana s’han imposat als gallecs per 4-1 en un partit que han dominat des de l’inici. El tercer partit de la final es jugarà el pròxim dijous dia 15 (20 h) i el Barça buscarà sentenciar el títol a Galícia. Si fos necessari el quart partit també es jugaria a Riazor el dissabte 17 (20 h), i en el cas d’arribar al cinquè es tornaria al Palau Blaugrana el dimecres 21.

El segon partit de la final s’ha iniciat amb molta intensitat i el Barça ha aprofitat una de les seves primeres ocasions per avançar-se amb un gol d’Hélder Nunes en el minut tres (1-0). Aquest podria ser el darrer partit del portuguès en el Palau Blaugrana, a no ser que la final arribi als cinc partits. El Liceo ha intentat anivellat el partit tot seguit i amb un parell de bones rematades ha posat a prova al porter del Barça Sergi Fernández –ha fet una gran actuació–, i també ha enviat un xut al pal. El ritme de joc ha baixat una mica durant uns minuts, fins que João Rodrigues ha anotat el 2-0 a dos minuts del descans.

En la segona meitat els blaugrana no han deixat que els gallecs tornessin a entrar en el partit i Pau Bargalló ha marcat el 3-0. Han disposat de dues faltes directes en pocs segons per una targeta blava i la desena falta dels gallecs, però el porter Martí Serra les ha aturat. En la superioritat Marc Grau ha fet el 4-0. En els darrers minuts els blaugrana han desaprofitat dues faltes directes més, i els gallecs han fet el 4-1, i també no han transformat una falta directa i un penal.