OK Lliga

HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

Barceló per Tibau, l'antídot contra la crisi del Lloret

El tècnic de la casa va posar el càrrec a disposició i subscriu plenament el canvi

Admet que «el missatge ja estava gastat» i que l'equip necessitava «un revulsiu»

Ivan Tibau
EXTÈCNIC DEL LLORET
«He renunciat al càrrec i crec que he fet bé. El missatge després de tres anys està gastat i l'equip necessita un revulsiu. Crec que és l'única manera de lluitar per la permanència»
«Manel Barceló és un entrenador qualificat i preparat per aconseguir-ho. Ja ho ha fet en altres equips. En la primera etapa que va tenir al Blanes, jo era jugador seu. Té molta experiència»
«He fet el que calia i dimarts ho vaig passar molt malament. Avui [ahir per al lector] estic una mica millor. Animaré el Lloret a salvar-se. Els quatre pròxims partits són decisius. No pot ser que un club amb la base que té Lloret no tingui un equip a divisió d'honor»
«No recordo els mals moments que he viscut en aquesta etapa, només els bons. Vam arribar a una final de la CERS, vam ser cinquens la temporada passada i vam derrotar el Barça. Per a mi, és un punt i a part, perquè tinc clar que en el futur vull tornar a entrenar»

La junta directiva del Lloret que presideix Joan Lluís Perarnau va decidir dimarts a la nit acceptar la renúncia voluntària del tècnic Ivan Tibau i substituir-lo per un entrenador amb experiència, Manel Barceló, que lluitarà per salvar l'equip en la segona volta i que ahir ja va dirigir el seu primer entrenament. Tibau, fill de Lloret i implicat amb el projecte tant per aquest vessant com pel fet de ser el regidor d'Esports de la vila, tot i que ara el seu nom figura, al costat d'altres, en les travesses com a possible candidat a la secretaria general de l'Esport, ha vist clar que l'equip, cuer amb tan sols 4 punts un cop finalitzada la primera volta, necessitava un revulsiu de manera immediata. Tots plegats van estudiar la possibilitat de fitxar algun jugador, però el mercat no oferia cap alternativa prou vàlida i el mateix Tibau considera, i així ho manifesta malgrat que admet que li dol, que un canvi a la banqueta és ara mateix el millor antídot contra la crisi esportiva: «Vam tenir un inici molt fluix i ara hem millorat, però els resultats no arriben i el millor és fer aquest canvi, que representa que per primera vegada en 32 anys no estarà vinculat directament al món de l'hoquei sobre patins.» Barceló debutarà dissabte a la pista del Vendrell, un escenari molt complicat contra l'equip revelació de la present lliga.

La trajectòria de Tibau havia estat fins ara marcada pels èxits. Va acabar cinquè el curs passat amb el mateix equip que aquest exercici i va rubricar la millor classificació de la història del club. Al febrer, a més, es va convertir en el primer entrenador capaç de derrotar el Barça (3-2) amb el Lloret. En la temporada anterior havia situat l'equip en la final de la CERS, tot i que la va perdre a casa contra el Mataró, una derrota prou sagnant. Aquella mateixa temporada l'equip lloretenc va acabar setè la lliga regular i va caure en els quarts de final del play-off contra el Vic, després d'un inici de lliga fluix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)