El SHUM fa una bona primera part i guanya el derbi

Hoquei patins. El Blanes no va poder anivellar el 0-3 del descans

SHUM4

BLANES2

BLANES HCF: Miguel Ángel González, Cantero, Llinas, Aguirre i Carmona –inicial–; Ribot, Coll, Gallart i Ortega. SHUM GRUPO MAESTRE: Luzón, Jordi Rodríguez, Ferran Garcia, Parra i Lladó –inicial–; Terns, David Gelmà, Joan Gelmà, Alexandre Garcia i Moral. GOLS: 0-1 (12') Jordi Rodríguez. 0-2 (13') Parra. 0-3 (22') Ferran Garcia. 1-3 (30') Cantero. 1-4 (40') Terns. 2-4 (48') Cantero. ÀRBITRES: Rovira i Serraclara. Blava a Aguirre i a Luzón. FALTES: 9 del Blanes i 7 del SHUM. COMENTARI: El SHUM Grupo Maestre va guanyar el derbi selvatà a la pista del Blanes en l'inici de la segona volta de la primera estatal. Els maçanetencs es mantenen en la part alta de la taula mentre que els blanencs van encadenar la seva sisena derrota consecutiva i estan en la zona baixa. El partit es va decantar a favor del conjunt visitant en la primera meitat. El SHUM va fer un joc efectiu i es va avançar en el marcador, amb un 0-3 al descans, i va desaprofitar, fins i tot, una falta directa. En la segona meitat, els blanencs van buscar anivellar el partit, però tot i que van marcar aviat no van estar encertats. Van disposar de dues faltes directes i d'un penal en els darrers deu minuts de partit però no els van poder transformar. El 2-4 de Cantero –va fer els dos del seu equip– a poc del final només va servir per anivellar una mica el resultat final del derbi.