Més hoquei

Pas enrere reversible

Hoquei sobre patins.Malgrat la derrota d'ahir a la pista del Barça B, el SHUM segueix en zona d'ascens a l'Ok Lliga amb 4 punts de marge

SHUM3


BARÇA B5

BARÇA B: Tarrés, Alabart, Martínez, Aragonès i Llorca –equip inicial–; Nil Roca, Palazón, Soler i Garcia. SHUM GRUPO MAESTRE: Luzón, Rodri, Parra, Garcia i Roger Pujol –equip inicial–; Terns, Lladó, David Gelmà i Joan Gelmà. GOLS: 1-0 (8') Aragonès. 1-1 (20') David Gelmà, de penal. 1-2 (24') David Gelmà. 2-2 (26') Llorca. 2-3 (28') Garcia, de falta directa. 3-3 (30') Palazón. 4-3 (36') Alabart. 5-3 (48') Martínez. ÀRBITRES: Picó i Godia. Blava a Martínez, del Barça B, i a Garcia, del SHUM. FALTES: 8 el Barça B i 14 el SHUM. COMENTARI: El SHUM Grupo Maestre va encaixar, ahir a la pista del Barça B, una derrota reversible, perquè segueix en una molt bona predisposició per obtenir l'ascens. El conjunt de Gerard Pujol té un marge de quatre punts sobre el quart classificat quan falten quatre jornades per al final del campionat. L'equip selvatà va sucumbir davant la qualitat dels joves blaugrana en la segona part, després d'haver marxat als vestidors amb avantatge (1-2) gràcies a dos gols de David Gelmà. Amb 4-3 en contra, Xavi Terns hauria pogut empatar en una falta directa que no va entrar quan faltaven sis minuts per al final. A 1:33 del final, el Barça va signar la sentència mitjançant Martínez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)