Més hoquei

El Barça i el Sentmenat completen el pòquer

Hoquei sobre patins. Els catalans han guanyat els quatre títols estatals de promoció masculins. El Barça va aconseguir el juvenil i el Sentmenat, l'aleví

Els quatre títols estatals masculins de promoció d'hoquei sobre patins els han guanyat quatre equips catalans. Aquest cap de setmana el Barça en la categoria juvenil i el Sentmenat en la categoria alevina van completar el pòquer de títols. La setmana anterior el Barça va guanyar el títol júnior, mentre que el Manlleu va aconseguir l'infantil. Pel que fa als campionats d'Espanya de clubs de base, només falta decidir el títol en el sub-16 femení, en què diumenge que ve se sabrà qui és el campió.

El campionat estatal juvenil es va disputar a Alcobendas, amb la participació del Barça i del Voltregà. Els blaugrana van ser primers del seu grup i en les semifinals van derrotar el conjunt madrileny del Rivas Las Lagunas per 6-1. En la final van tenir més dificultats per superar l'Órdenes gallec (3-2). Els blaugrana van tenir un 3-0 a favor i van patir. Els de Sant Hipòlit només van ser tercers en la fase de grups i això els va fer jugar del cinquè al vuitè lloc. Primer van derrotar el Las Rozas de Madrid per 6-2 i després van acabar en la cinquena posició en vèncer el conjunt basc del Jolaseta per 4-0.

L'estatal aleví es va disputar a Lloret de Mar i el Sentmenat va guanyar el títol imposant-se per un gol d'or (3-2) en la final a l'Irlandesas de Sevilla, mentre que el Cadí va ser tercer. Els dos equips catalans van ser els primers de grup. En la semifinal el Sentmenat va vèncer per 5-3 l'Oviedo, mentre que el Cadí va perdre per 0-2 contra l'Irlandesas. En la lluita per la medalla de bronze el Cadí va ser molt superior al conjunt asturià i va vèncer per 9-1. El Sentmenat va disputar un partit anivellat contra l'Irlandesas i va aconseguir el títol en la pròrroga.

Quatre catalans en l'estatal sub-16 femení

El darrer campionat d'Espanya de base serà el sub-16 femení, que es disputarà a la localitat asturiana de Grado de divendres a diumenge. El jugaran dotze equips i hi ha classificats quatre equips catalans: el Manlleu, el Bell-lloc Vila-sana, el Cerdanyola i el Mataró. Van ser els quatre primers del campionat de Catalunya que va guanyar el Manlleu al mes d'abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)