OK Lliga

Rodri serà el tècnic del SHUM

El maçanetenc Jordi Rodríguez, conegut com a Rodri, penjarà els patins al final d'aquesta temporada i passarà a ser el nou entrenador del SHUM Grupo Maestre en el retorn de l'equip a l'OK Lliga. Als 37 anys Jordi Rodríguez afrontarà un nou repte com a tècnic del primer equip del conjunt maçanetenc i posarà la seva experiència com a jugador –va guanyar amb Catalunya el mundial B de Macau– al servei de la seva nova tasca d'entrenador per aconseguir l'objectiu de la permanència en la màxima categoria. Rodri es va formar com a jugador en el club, va arribat al primer equip amb setze anys i aquesta era la quarta etapa com a jugador a l'entitat.

Penja els patins

Jordi Rodríguez deixarà de sortir a la pista per jugar i serà el substitut de Gerard Pujol a la banqueta del conjunt selvatà. El club va decidir no renovar el tècnic osonenc després de dues temporades i li ha mostrat el seu agraïment. Pujol va portar el SHUM a la quarta plaça de la primera estatal –el primer que no puja– en la primera campanya i en aquesta ha aconseguit l'ascens, l'objectiu pel qual se'l va fitxar. La trajectòria de Rodri en el primer equip del SHUM va començar el curs 1994/95 i s'hi va estar tres temporades fins que va marxar a Mataró. Hi va jugar tres campanyes i va tornar a Maçanet el curs 2000/01 i s'hi va estar tres anys més. La temporada 2003/04 va anar al Lleida, però en la següent va tornar al SHUM per tres anys. El curs 2007/08 Rodri va anar a Lloret i hi va jugar set anys de manera consecutiva, un en la primera estatal. En aquesta temporada ha tornat a Maçanet i ha ajudat l'equip a pujar a l'OK Lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)