OK Lliga

El calendari de l'OK Lliga no s'aprova en l'assemblea

Patinatge. Es decidirà el 17 de juliol. Es van aprovar les noves disciplines

El calendari i la data d'inici de l'OK Lliga no es van decidir en l'assemblea general ordinària de la Federació Espanyola de Patinatge que es va celebrar a
l'INEF de Madrid. L'aprovació del calendari es farà el proper 17 de juliol en comissió delegada. Les setmanes abans de l'assemblea hi havia hagut polèmica per la data d'inici de la lliga amb un parell de propostes i ara hi haurà més temps per consensuar-ho. Sí que es van aprovar els calendaris de l'OK Lliga femenina, del 10 d'octubre del 2015 al 14 de maig del 2016, i de primera estatal (17 d'octubre al 21 de maig). La copa femenina es disputarà del 8 al 10 d'abril del 2016 i la copa Princesa el 13 i 14 de febrer del 2016. Les dates de copa masculina tampoc es van decidir. En l'assemblea també es van aprovar els calendaris de competició del patinatge artístic, el patinatge de velocitat i d'hoquei en línia. En aquesta modalitat es va aprovar el nou sistema de competició de les copes. Abans de l'assemblea ordinària se'n va fer una d'extraordinària en què es van aprovar com a noves disciplines de la Federació Espanyola de Patinatge el roller derby, l'alpí, el descens i l'skate.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)