OK Lliga

El Voltregà vol mantenir la seva bona línia

OK Lliga. Els osonencs han guanyat el Barça i avui reben un complicat Vendrell. El Noia, un dels invictes, visita el Calafell

El Voltregà ha tingut poc temps per pair la proesa d'haver guanyat dimarts a la nit el Barça Lassa, i avui s'ha d'enfrontar a un altre rival complicat, el Moritz Vendrell. Tots dos conjunts van perdre en la primera jornada però després han assolit bons resultats. Els osonencs han encadenat tres victòries, la darrera al Palau Blaugrana, i els penedesencs han sumat dues victòries i un empat a la pista del Cerceda.

El Vallès Calafell, que en l'última jornada va guanyar el primer partit, rep un Noia Freixenet que és un dels tres equips que encara estan invictes –guanya a casa i empata a fora–, i ha vençut el Lloret Vila Esportiva. Els selvatans van encaixar la primera derrota en l'última jornada i tenen ganes de tornar a guanyar davant la seva afició, contra un Igualada que no acaba de trobar la seva línia i ha encaixat dues derrotes consecutives.

El Recam Làser Caldes continua amb el seu inici de lliga contra rivals potents i aquest cop rep el Liceo, que és el nou líder i no es deixarà sorprendre per un equip que planta cara i al qual falta puntuar. El Reus Deportiu intentarà retrobar-se amb la victòria a la pista de l'Alcoi, el cuer, mentre que el SHUM Balder Técnica, que no ha sumat cap punt, rep un ICG Software Lleida que ha plantat cara als grans.

El Vic és l'únic que compta els partits per victòries –en té un d'ajornat– i demà intentarà guanyar a la pista del Cerceda. El Vilafranca-Barça es jugarà dimarts pel compromís europeu dels blaugrana.

Comença la primera estatal

La segona categoria estatal comença aquest cap de setmana amb set equips nous a primera divisió. Tres van baixar de l'OK Lliga el curs passat –el Tordera, el Mis Ibérica Mataró i el Manlleu– i quatre van pujar des de la categoria inferior –el Santa Maria del Pilar, el Rivas Las Lagunas, el Citylift Girona i el Palafrugell–. Com sempre es preveu una lliga disputada i emocionant, i en aquesta primera jornada ja hi ha un duel d'exequips d'OK Lliga –el Tordera-Mataró– i un altre d'equips que acaben de pujar –el Palafrugell-Santa Maria del Pilar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)