OK Lliga

Una part per a cada un

OK Lliga. El Voltregà tenia un 3-1 a favor en el descans i el Vendrell va empatar al final

EL VENDRELL 3 VOLTREGÀ 3

CP VOLTREGÀ: Ballart, Armengol, D. Rodríguez, Vargas i A. Rodríguez –inicial–; Anguita, Molas, Alabart, Borja López i Hernández. MORITZ VENDRELL: Xus Fernández, Creus, Miras, Gil i J, Ferrer –inicial–; Mitjans, Aldrich, Martínez, Casado i Fox. GOLS: 1-0 (3') Armengol. 2-0 (13') Alabart. 2-1 (17') Miras. 3-1 (21') A. Rodríguez. 3-2 (31') Gil. 3-3 (38') Creus. ÀRBITRES: A. Veiga i D. Pico. Blava a D. Rodríguez i A. Rodríguez. FALTES: 9 del Voltregà i 13 del Vendrell. COMENTARI: El Voltregà i el Vendrell van empatar en un partit disputat, anivellat i que cada equip va dominar una meitat. Els locals es van avançar en el marcador i van arribar al descans amb un 3-1, però en la segona meitat els visitants van saber aprofitar les seves ocasions i van empatar.