OK Lliga

“Vam haver de patir molt”

Ok Lliga. El tècnic del Caldes Recam Làser, Eduard Candami, explica les claus de la important victòria contra el Liceo, que anava líder, i destaca la feina de tots els seus jugadors

La victòria 6-4 del Recan Làser Caldes contra el Liceo entrarà per la porta gran en la història del club. El conjunt gallec és un dels grans equips de l'OK LLIGA i d'Europa, lluita per tots els títols i va arribar al pavelló Torre Roja com a líder de la competició. Davant seu, el Caldes tornava a la màxima categoria després de molts anys, i no havia puntuat en els tres partits que ha disputat, en té un de pendent.

El tècnic de l'equip Eduard Candami va alliçonar molt bé els seus jugadors sobre com havien d'afrontar el partit, i els va sortir bé. Això no treu, però, que reconegui que van patir molt per mantenir un resultat favorable i que va arribar a ser d'un espectacular 3-0 al final de la primera meitat. El fet de posar-se al davant en el marcador va ser molt important i els va donar tranquil·litat. També van tenir el suport del públic, que va omplir completament el pavelló municipal Torre Roja. Gairebé 500 aficionats van donar ànims a l'equip i van transmetre la seva il·lusió als jugadors. Eduard Candami explica que sobretot en els moments complicats i de més patiment es va notar aquest suport des de la banqueta i de dins la pista.

Quan el Liceo va marcar dos gols en un minut i es va situar amb un 5-4, quan faltaven sis minuts per al final, el Caldes va patir però ho va saber superar. El tècnic comenta que a arribats en aquell punt del partit ja estaven físicament tocats i tenien dificultats per sortir de la pressió que els feien els gallecs. L'entrenador del Caldes tenia un canvi menys, ja que té la baixa d'Humberto Mendes, que durant tres setmanes estarà jugant la fase final de la lliga d'Angola, i es notava. Eduard Candami destaca la feina a la porteria de Cesc Campor, però també la de la resta de l'equip en defensa.

El Caldes no tenia cap punt, però havia fet bons partits contra el Vendrell o el Vic, i el triomf els dóna la confiança que la feina que fan és bona. Candami té clar que han de continuar treballant igual, amb humilitat, i diu que està convençut que tenen qualitat per competir amb tothom i guanyar partits.

EL PROTAGONISTA

Vam sortir molt centrats en el que havíem de fer

COMPLETAMENT PLE

La victòria i els punts ens donen la confiança del que estem fent
El Liceo és un dels millors equips ofensius amb diferència, i sabíem que havíem d'estar ben juntets i amb ajudes
Vam aguantar les primeres escomeses, ens vam posar al davant i aquest avantatge ens va donar tranquil·litat
Els nanos fan una feina de por i estic orgullós d'obtenir el premi amb aquesta victòria
El pavelló Torre Roja va aplegar uns 500 aficionats, totalment entregats
El porter Campor va estar excel·lent i la defensa, molt bé
Eduard Candami
ENTRENADOR DEL CALDES
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)