OK Lliga

Victòria per agafar confiança

Hoquei sobre patins. El tècnic del Cafés Novell Vilafranca, Jordi Garcia, diu que els tres punts contra el Barça van ser d'or i que van tenir la sort de marcar de penal i falta directa

L'OK Lliga continua amb les sorpreses, i dimarts a la nit va ser el torn del Cafés Novell Vilafranca, que va derrotar per 4-3 el FC Barcelona Lassa, en el partit que tancava la cinquena jornada. L'entrenador del conjunt vilafranquí, Jordi Garcia, destacava que els tres punts que van sumar els serviran per agafar més confiança, sobretot de cara a aquest mateix dissabte, en què tornen a la competició europea i jugaran a casa contra el Montreux en la primera eliminatòria de la copa de la CERS.

Respecte al triomf contra els blaugrana el tècnic del Vilafranca va destacar que una de les seves virtuts va ser saber mantenir-se dins del partit en tot moment i tenir molt clar com havien de jugar. També va reconèixer que van tenir una mica de sort: “Vam tenir la fortuna que a pilota aturada vam materialitzar les jugades.” Tres dels seus quatre gols van arribar així. Jordi Garcia té clar que per puntuar contra un rival tan potent com els blaugrana s'ha de fer “un gran partit i ells tenir un partit no tan bo”. I els seus jugadors van brillar a un nivell molt alt. Des de la porteria, passant per la defensa, fins a l'atac. L'entrenador del Vilafranca es mostrava content de la solidesa que estan mostrant en defensa –són l'equip menys golejat dels que han jugat tots els partits–, i del fet que en atac són prou resolutius, i això els fa ser “un equip competitiu”.

El Vilafranca va començar la lliga empatant a casa contra el Lloret i després va sumar dos empats més, a la pista del Calafell i a casa contra el Noia. La primera victòria va ser a la pista de l'Igualada i ara han guanyat el Barça. Jordi Garcia creu que ho podien haver fet millor: “En els tres empats vam jugar molt bé, potser ens va faltar un xic de fortuna per poder aconseguir alguna cosa més.” Ara ja estan centrats en dissabte, que jugaran a casa contra el Montreux en l'anada de la primera eliminatòria de la CERS, i volen un bon resultat.

EL PROTAGONISTA

Materialitzar les ocasions va fer que l'equip cregués en el que feia i agafar distància va fer al Barça més difícil la remuntada
Va ser fantàstic, van ser tres punts d'or, i ens han de donar confiança
Jordi Garcia
Entrenador del Vilafranca

Ricard Muñoz lamentava les accions a bola aturada

L'entrenador del Barça, Ricard Muñoz, va quedar content del joc i la intensitat dels seus jugadors però no del resultat, que els va portar a la derrota. “L'equip ha estat intens i ens ha faltat encert. L'actitud de l'equip ha estat exemplar. Estic content de com han jugat i com s'han entregat.” Tenia molt clar què els havia penalitzat en aquest partit: els tres gols rebuts en jugades de bola aturada. “S'han aprofitat de l'encert en la pilota aturada, que crec que és el que ha marcat la diferència en el partit”, va dir Muñoz. Els blaugrana van encaixar tres gols de tres intents, un penal i dues faltes directes, mentre que ells només van marcar un gol de les dues faltes directes que van tenir. En aquest inici de lliga el Barça no és encertat en les jugades de bola aturada ni a favor ni en contra. Dels cinc penals i les deu faltes directes que els han xiulat en contra, els blaugrana han encaixat tres i sis gols, respectivament. A favor seu els homes de Ricard Muñoz han tingut tres penals i n'han marcat dos, però en les faltes directes només han acabat en gol quatre de les setze de què han disposat, un pobre 25 per cent d'encert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)