OK Lliga

Estrena a casa en l'últim instant

OK Lliga. El SHUM suma els primers punts com a local gràcies a un gol de Ferrer a un minut del final en un bon partit del porter Luzon

Un gol de Lluís Ferrer quan faltava un minut va permetre al SHUM embutxacar-se tres punts vitals contra l'Alcoi, un rival directe en la lluita per escapar de la part tenebrosa de la taula. Els de Jordi Rodríguez van encadenar la segona victòria de la temporada, la primera a casa, i surten provisionalment de la zona de descens, fet que es confirmarà si el Calafell no guanya el Barça. La igualtat va presidir els primers compassos i només un penal transformat per Diogo Neves va desequilibrar la balança a favor dels locals. Malgrat l'avantatge, el SHUM no va agafar les regnes ni va poder imposar el seu domini, mentre que l'Alcoi va guanyar perill després de moure la banqueta i va disposar d'una doble ocasió per empatar. David Gelmà va agafar la responsabilitat ofensiva en els locals, però no va poder sorprendre un encertat i atent Marc Grau. Després de la represa, l'Alcoi va empatar i fins va tenir dues oportunitats clares per avançar-se: primer de penal i més tard a través d'una falta directa, però Luzon es va mostrar infranquejable sota pals. Al final, una contra ben trenada del SHUM va desfer l'empat.

SHUM 2 ALCOI 1

SHUM BALDER TÉCNICA: Marcel Luzon, Diogo Neves, Sergi Parra, Adrià Martos i Lluís Ferrer –equip inicial– David Gelmà, Ferran Garcia i Ignasi López. ENRILE PAS ALCOI: Marc Grau, Aniol Mangas, Pere Cañellas, Gonzalo Perez i Marc Figa –equip inicial–, Ferran Formatjé i Carles Perez. GOLS: 1-0 (4') Diogo Neves de penal. 1-1 (27) Cañellas. 2-1 (49') Lluís Ferrer. ÀRBITRES: Fernández i Veiga. Dues blaves a Pere Cañellas. FALTES: 11 al SHUM i 9 a l'Alcoi.