OK Lliga

Un mateix objectiu, dos rivals diferents

Hoquei sobre patins. El SHUM visita el segon, el Liceo, i el Lloret rep un contrincant directe, el Vilafranca

El SHUM Balder Técnica i el Lloret Vila Esportiva comencen la segona volta de l'OK Lliga amb el mateix objectiu d'aconseguir la permanència al final de la competició, però en aquesta primera jornada tenen dos rivals molt diferents. Els maçanetencs visiten la pista del segon, el Liceo, mentre que els lloretencs reben el Cafès Novell Vilafranca, un rival directe en aquesta lluita per no baixar. Els selvatans van tancar la primera volta fora dels llocs de descens i intentaran allunyar-se en aquestes primeres jornades de la segona volta.

El Lloret va perdre els dos últims partits que va disputar i necessita tornar a puntuar per posar una mica de marge respecte a les posicions de descens. Ara és el primer equip que se salvaria, però només té un punt de marge sobre el Cerceda, el primer que baixaria. El Vilafranca està just a davant seu en la taula i té un punt més. Un triomf dels lloretencs el situaria davant i li donaria una mica de tranquil·litat. Els vilafranquins han estat derrotats en els últims quatre desplaçaments. El Lloret s'ha mostrat molt més fort a casa, on ha sumat cinc victòries, mentre que a fora només va empatar a Vilafranca.

La visita del SHUM a la pista del Liceo es presenta molt complicada perquè els gallecs són segons. Els selvatans són més sòlids lluny del seu pavelló i han sumat més punts que a casa. En els desplaçaments han guanyat en pistes de prestigi com ara les del Noia i l'Igualada, i empatat a la del Vendrell. En l'última jornada van guanyar a la pista del Vilafranca i van sortir de la zona de descens. Ara tenen dos punts de marge sobre els equips que baixarien. El Liceo és segon i manté la persecució del líder, el Barça. Els gallecs van guanyar el Vic i el Vendrell, i van empatar a la pista del Barça. Tot i això, a Riazor van perdre contra el Reus en el primer partit que hi van jugar i contra l'Igualada fa tres jornades.

Contra rivals de la zona alta

Els tres equips de la zona de descens –el Calafell, l'Alcoi i el Cerceda– s'enfronten en aquesta jornada a rivals de la zona alta de la taula: els penedesencs reben a casa el Voltregà, cinquè, mentre que els alcoians ho tenen complicat en la visita a la pista del Barça, el líder. El Cerceda visita demà la pista del Noia, que ocupa la quarta posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)