OK Lliga

Festival del Barça en la segona meitat

OK Lliga. Passats vuit segons del segon període perdia per 1-2 i va acabar amb una golejada

BARÇA 8 ALCOI 2

FC BARCELONA LASSA: Egurrola, Gual, Pascual, Álvarez i Panadero –equip inicial–; Ordóñez, Costa, Barroso, Roca i Sergi Fernández. ENRILE PAS ALCOI: Marc Grau, Formatjé, Mangas, Cañellas i Gonzalo Pérez –equip inicial–; Figa, Carlos Pérez, Aguilar i Doménech. GOLS: 1-0 (16') Pascual. 1-1 (20') Aguilar. 1-2 (26') Gonzalo Pérez. 2-2 (27') Álvarez, de falta directa. 3-2 (29') Roca. 4-2 (36') Gual, de penal. 5-2 (38') Panadero. 6-2 (42') Ordóñez. 7-2 (43') Ordóñez. 8-2 (47') Costa, de falta directa. ÀRBITRES: J. Gómez i D. Villar. Van mostrar targeta blava a Aguilar. FALTES: 13 del Barça i 16 de l'Alcoi. COMENTARI: El Barça Lassa va aconseguir una golejada contra l'Enrile Pas Alcoi, un equip de la zona de descens, però la victòria no va ser fàcil. Passats vuit segons de la segona meitat els blaugrana perdien per 1-2 i van acabar amb una clara golejada. En el primer temps el Barça va tenir problemes per superar la defensa dels alcoians i no ho va aconseguir fins al minut 16. Poc després els visitants van empatar i amb un sorprenent 1-1 es va arribar al descans. Passats vuit segons de la segona meitat l'Alcoi es va avançar (1-2) i els blaugrana es van veure obligats a reaccionar. Pablo Álvarez va marcar de falta directa un minut després i el jove Nil Roca va acabar de capgirar el resultat (3-2) en marcar el seu primer gol en l'OK Lliga. A partir d'aquí tot va ser més fàcil per als blaugrana. A la porteria Egurrola va mantenir a ratlla els alcoians i va aturar un penal i una falta directa, aquesta de manera espectacular. En atac el Barça va saber aprofitar les seves ocasions i va anar marcant un gol darrere un altre fins a aconseguir la golejada.